
Dosad smo imali puno polaznika iz Sarajeva, pa je vrijeme da vam predstavimo bar dio!
Neki su u ugostiteljstvu od rođenja, dok su drugi po prvi puta ušli u profesionalnu kuhinju tek prije par mjeseci. Najbitnije je ono zajedničko svima - ljubav prema gastronomiji i dobroj hrani i cilj da svoje kulinarske ambicije pretvore u uspješan posao. Upoznajte Vildanu, Muhameda i Eminu!
Naša alumna Vildana Karalić-Avdić iza sebe ima 10 godina uspjeha u marketingu, ali bila je spremna napraviti potpuni zaokret u karijeri i posvetiti se kulinarstvu. Sjeli smo s njom i porazgovarali o njezinom putu do Kul IN-a, ispitali ju o najdražim trendovima u kulinarstvu i planovima za budućnost. Pročitajte više...
Nova kulinarska priča odvela nas je u Sarajevo...barem duhom. Porazgovarali smo s našim polaznikom, sad već alumnijem, Muhamedom Ajdinovićem koji nam je predstavio aščinicu kao fenomen, upoznao nas sa svojim obiteljskim poslom i podijelio s nama dojmove s programa. Pročitajte više...
Upisivanje Kul IN programa Kulinarstva došlo je kao dio plana kojim će Emina i njena obitelj unaprijediti svoj obiteljski restoran i agroturizam, ali po završetku programa Eminina priča dobila je novu, fine dining dimenziju. Emina je ubrzo počela stažirati u Michelinovom restoranu Atelje u Ljubljani, gdje je stekla vrijedno iskustvo koje će joj pomoći u razvoju svojeg projekta u budućnosti. Pročitajte više...