Dani otvorenih vrata uz slastičarku Sanju Sajko

Odabiranje namirnica, slaganje okusa i topli mirisi iz kuhinje uvijek su u vama budili osjećaj neopisivog uzbuđenja. Kulinarska profesija pruža nepregledno nadahnuće za sve one koji su spremni posvetiti se svojoj ljubavi i zaigranosti prema hrani. Započnite danas uzbudljivu karijeru u svijetu gastronomije!

 

 

DANI OTVORENIH VRATA UZ SLASTIČARKU SANJU SAJKO 

 29.04.2019., 10-13 sati

 

Pozivamo vas da nam se pridružite u ponedjeljak 29.04.2019., od 10 do 13 sati na radionici gost predavača Kul IN-a, slastičarke Sanje Sajko. Uz dugogodišnje iskustvo u slastičarstvu, Sanja se usavršavala uz bok poznate hrvatske slastičarke Petre Jelenić u slastičarnici Mak na konac, bila voditelj slastičarskog odjela restorana Rougemarin, te razveseljavala goste zagrebačkog restorana Time i hotela Le Premier. Njeno najrecentnije radno mjesta veže ju uz jedan od prvih hrvatskih restorana sa Michelinovom zvjezdicom, dubrovačkog restorana 360.  

Prijavite se već danas na radionicu Sanje Sajko, razgledajte školu, saznajte sve informacije o programima i upisima te upoznajte predavače i trenutne polaznike. Vaš dolazak najavite na mail: info@kulinst.com ili brojeve telefona: 044/538 880 i 098 97 27 403.