Dani otvorenih vrata uz slastičarku Sanju Sajko

Odabiranje namirnica, slaganje okusa i topli mirisi iz kuhinje uvijek su u vama budili osjećaj neopisivog uzbuđenja. Kulinarska profesija pruža nepregledno nadahnuće za sve one koji su spremni posvetiti se svojoj ljubavi i zaigranosti prema hrani. Započnite danas uzbudljivu karijeru u svijetu gastronomije!

 

 

DANI OTVORENIH VRATA UZ SLASTIČARKU SANJU SAJKO 

 29.04.2019., 13-16 sati

 

Pozivamo vas da nam se pridružite u ponedjeljak 29.04.2019., od 13 do 16 sati na radionici gost predavača Kul IN-a, slastičarke Sanje Sajko. Uz dugogodišnje iskustvo u slastičarstvu, Sanja se usavršavala uz bok poznate hrvatske slastičarke Petre Jelenić u slastičarnici Mak na konac, bila voditelj slastičarskog odjela restorana Rougemarin, te razveseljavala goste zagrebačkog restorana Time, hotela Le Premier i jednog od prvih hrvatskih restorana sa Michelinovom zvjezdicom, dubrovačkog Restorana 360a danas kreira slastice zagrebačkog hotela Amadria Park Hotel Capital u Zagrebu. 

Prijavite se već danas na radionicu Sanje Sajko, razgledajte školu, saznajte sve informacije o programima i upisima te upoznajte predavače i trenutne polaznike. Vaš dolazak najavite na mail: info@kulinst.com ili brojeve telefona: 044/538 880 i 098 97 27 403.