Upoznaj svijet kulinarstva u društvu kolega iz cijeloga svijeta

Gastronomija jedina ima čarobnu mogućnost da nas bez ikakvih digitalnih pomagala samo u trenutku spoji sa cijelim svijetom. Univerzalni je to jezik koji omogućuje razumijevanje svima koji su željni naučiti komunicirati hranom. Visoko kvalitetne namirnice s adresama iz cijeloga svijeta svakim danom oblikuju kulinarstvo s briljantnim idejama i novim trendovima.

Profesionalni kuhari i slastičari iznenađuju nas zadivljujućim jelovnicima koji su spoj osobne gastronomske tradicije te mnogobrojnih iskustava školovanja i rada u različitim zemljama. Kontinuirana komunikacija, učenje i rad s kolegama iz cijeloga svijeta čine školovanje u Kulinarskom Institutu Kul IN posebnim. Internacionalno okruženje polaznicima omogućuje umrežavanje koje ih uspješno priprema za nadolazeću profesionalnu karijeru.

U želji da polaznike što bolje pripremimo na međunarodno poslovno okruženje novost u Kul IN-ovim programima je mogućnost učenja jezika. Stoga polaznici koji imaju u planu završiti kulinarski program s međunarodnom diplomom, a nisu sigurni ili jednostavno žele poboljšati svoje znanje jezika, imaju mogućnost upisati kao dodatni predmet engleski, talijanski ili njemački jezik.

U 2020.-oj godini Kulinarski Institut nudi mogućnosti školovanja u Hrvatskoj na hrvatskom ili engleskom jeziku te internacionalne programe. Polaznici imaju prilike specijalizirati svoja znanja kroz programe:

Profesionalni slastičari

Profesionalni kuhari za catering i buffet

Kulinarstvo

Vinski program

ili upisati međunarodne programe u suradnji s talijanskom kulinarskom akademijom ALMA, la Scuola Internazionale di Cucina Italiana:

Profesionalni kuhar talijanske kuhinje

Profesionalni slastičar talijanskih slastica


ili B.H.M.S., Business and Hotel Management School:

Napredni program kulinarstva

Za sve zainteresirane polaznike Kulinarski Institut organizira dane otvorenih vrata. Ako biste željeli dogovoriti razgledavanje škole, upoznati se s predavačima ili sudjelovati u nastavi, potrebno je samo da nam se javite mailom na info@kulinst.com ili broj telefona 044/538 880.

Kulinarski Institut Kul IN neprestano se trudi unaprijediti kulinarsku profesiju i proširiti granice znanja. Započnite danas uzbudljivu karijeru u svijetu gastronomije.

Upisi u programe

traju do 2. listopada 2020. godine!