Stažiranje u Francuskoj

 

Gastronomija Francuske, od cuisine classique preko cuisine nouvelle, preteča je mnogih pravaca, pokreta i novina koje se i danas nameću kao vodeći u kulinarstvu. Zahvaljujući bogatoj gastronomskoj povijesti i tradiciji te odličnom geografskom položaju, blizini Atlantika i Mediterana, planinskim lancima i plodnim ravnicama, Francuska je riznica vrhunskih namirnica i proizvoda koji su široko zastupljeni u svim sferama globalnog kulinarstva, od domaće kuhinje, hotela, slastičarna sve do fine dining restorana.

Program stažiranja Kulinarskog Instituta Kul IN omogućuje vam da, nakon završenih dvomjesečnih kuharskih i slastičarskih programa, svoju edukaciju nastavite u francuskim restoranima, hotelima ili slastičarnama te kroz intenzivan praktičan rad na licu mjesta iskusite klasičnu ili suvremenu francusku kuhinju. U suradnji s partnerima iz Francuske, Kulinarski Institut Kul IN organizira za polaznike mogućnost da osobno dožive francusku kulturu, eno-gastronomiju te živahnu i nadahnjujuću restoransku scenu. Uz učenje od izvornih kuhara, slastičara i chefova polaznici će iz prve ruke iskusiti rad u internacionalnom okruženju, stječi međunarodne reference i kulinarsko iskustvo te specijalizirati svoja znanja u francuskoj kuhinji. 

Duljina stažiranja: od tri do šest mjeseci

Stažiranje u Francuskoj uključuje:

  • Dio troškova putovanja
  • Smještaj i obroci
  • Mjesečna naknada
  • Mentorstvo chefova, kuhara i slastičara

 

Za sva dodatna pitanja i  informacije javite se na:

 

Pozivamo vas da nas dođete posjetiti. U obilazak škole uključeno je stručno vodstvo i upoznavanje s predavačima.

Kul IN je mjesto gdje se Vaša strast pretvara u uzbudljivu karijeru u čudesnom svijetu hrane, pića i slastica.

Obratite nam se s povjerenjem već danas!