Napredni program kulinarstva

Novi međunarodni program kulinarstva nudi polaznicima mogućnost sveobuhvatnog učenja o gastronomiji i ugostiteljstvu. Polaznici imaju priliku nakon dva mjeseca završenog programa Kulinarstva u Kul IN-u nastaviti svoje školovanje u školi u Luzernu, u Švicarskoj. Partner škola iz Švicarske, Bussiness and Hotel Management School polaznicima nudi mogućnost daljnjeg razvijanja kuharskih vještina i znanja uz vrhunske predavače iz cijelog svijeta. Program je fokusiran na europsku kuhinju, a uz kuharstvo, polaznici stječu znanja o slastičarstvu, pekarstvu, sommelierstvu i managementu. U sklopu programa također se uče njemački ili francuski jezik kako bi se što bolje pripremili za daljnji tijek školovanja, praksu.

Napredni program kulinarstva ima za cilj u sedam i pol mjeseci, kroz intenzivan rad u internacionalnoj sredini i neprocjenjivo iskustvo stažiranja u vrhunskim restoranima i hotelima u Švicarskoj dati polazniku sveobuhvatno znanje o kulinarstvu te kompetencije za rad u ugostiteljskim objektima visoke kategorije u cijelome svijetu. 

Po završetku programa Kul IN i B.H.M.S. dodjeljuju:

 • Certifikat Profesionalni kuhar
 • Certifikat Culinary Arts

Trajanje programa: 7 i pol mjeseci (2 mjeseca Kul IN + 10 tjedana B.H.M.S. + 3 mjeseca stažiranje)

 Termini početka nastave u Kul IN: 

 • 11.01.2021. -  11.03.2022.
 • 21.03.2022. -  20.05.2022.

Cijena programa po polazniku: 18.000,00 Eura, PDV je uključen u cijenu

Za first minute polaznike nudimo kupon u iznosu od 400 Eura. Upišite željeni program dva mjeseca prije početka školovanja i ulovite kupon.

Upisi za programe u siječnju traju do 19. studenog 2021.

Školarina za program uključuje:

 • Cjelokupan program Naprednog kulinarstva
 • Stažiranje
 • Smještaj u mjestu odvijanja nastave (Sisak, Lucern)
 • Ručak od ponedjeljka do petka (Sisak, Lucern)
 • Prijevoz tijekom terenske nastave i izleta
 • Prijevoz iz zračne luke (Švicarska, Hrvatska) po dolasku
 • Obavezno zdravstveno osiguranje tijekom školovanja u Švicarskoj

 

O B.H.M.S.

Međunarodna škola B.H.M.S., škola je s dugom tradicijom u školovanju kuhara i ostalih djelatnika u ugostiteljstvu. B.H.M.S. je član Benedict Switzerland obrazovne grupacije koja je osnovana 1928. godine te su jedna od najvećih organizacija privatnih škola u sklopu koje se godišnje obrazuje preko 15 tisuća studenata. B.H.M.S. nudi sveučilišne programe i akreditirane programe u suradnji s američkom asocijacijom obrazovnih institucija za kuhare, ACF i s Robert Gordon University u Velikoj Britaniji, upisuju polaznike iz 80 zemalja svijeta, peta su najbolja škola u hotelijerstvu i kulinarstvu u Švicarskoj te 31. u svijetu.

 

DETALJAN PREGLED PROGRAMA 

Period u Sisku:

U sklopu programa kulinarstva u trajanju od dva mjeseca polaznici će kroz intenzivnu praktičnu nastavu naučiti se bazičnim kulinarskim tehnikama, radu s raznovrsnim namirnicama, radu s profesionalnom opremom, pripremi a la carte jela i osmišljavanju jelovnika. Tijekom programa polaznici će biti pripremljeni za samostalni rad u profesionalnoj kuhinji i za nastavak školovanja u Švicarskoj. Nastava je na engleskom jeziku.

Period u Lucernu:

Školovanje se u idućih 10 tjedana nastavlja u partner školi, Bussiness & Hotel Management School, B.H.M.S. u Lucernu (Švicarska). Program uvodi polaznike u svijet proizvodnje i pripreme hrane kroz praktičnu obuku i individualan pristup. Polaznici će tijekom programa u B.H.M.S. istrenirati znanja u pripremi klasične europske kuhinje, slastičarstva, pekarstva, sommelierstva i managementa. Imat će priliku učiti od predavača s međunarodnim profesionalnim iskustvom te od  vrhunskih stručnjaka u području ugostiteljstva. Nastava se odvija na engleskom jeziku.

Stažiranje

Praksa u trajanju od tri mjeseca u švicarskim hotelima ili restoranima obavezni je dio programa te pruža mogućnost polaznicima da steknu radno iskustvo u vrhunskim profesionalnim kuhinjama, ali i mogućnost da tijekom školovanja dobiju prve naknade za svoj rad. Uz iskustvo i znanje polaznicima je stažiranje reference za daljnji nastavak karijere u kulinarstvu.

Po završetku programa, B.H.M.S. također pomaže i usmjerava polaznike u traženju zaposlenja, s mogućnošću rada u cijelom svijetu. 

 

Kul IN je mjesto gdje se Vaša strast pretvara u uzbudljivu karijeru u čudesnom svijetu hrane, pića i slastica.

Obratite nam se s povjerenjem već danas!

Želite rezervirati sastanak s Kul IN-om? Kliknite ovdje i rezervirajte svoj termin.


KUL_IN_Prijavnica