Voditelj edukacije

“Kulinarstvo je profesija koja pruža veliko zadovoljstvo onima koji u hrani vide ljepotu uveseljavanja, dijeljenja i male životne umjetnosti.”

   - voditelj edukacije - Zdravko Perić

 

 

Kada pričam s mladim ljudima uvijek ih savjetujem da je pri biranju idealnog zanimanja iznimno važno odabrati profesiju koja u njima pokreće želju za napredovanjem, učenjem i kreativnošću. Idući korak u realiziranju mladenačkih snova i želja je pronalaženje škole koja će vam dati široke obzore, znanja i predstaviti jasnu viziju buduće profesije. Upravo vođeni željom za obrazovanjem profesionalaca koji će nakon školovanja biti konkurentni na svjetskom tržištu visoke gastronomije,  stvorena je ideja o Kul IN-u.

U Kulinarskom Institutu Kul IN pažljivo smo osmislili programe koji kroz dinamičnu praktičnu nastavu i individualan pristup, svakog polaznika do kraja programa formiraju u kompletno profesionalnog kuhara. Poučeni praksom svjetskih kulinarskih akademija, željeli smo sličan model pretočiti i u Kul IN-u. Naš rad prepoznala je talijanska kulinarska akademija ALMA koja godišnje odškoluje 2 tisuće profesionalaca iz raznih područja gastronomije.

U tu veliku obitelj, s ponosom mogu reći, ušao je i Kul IN. Svojim radom uspjeli smo se svrstati uz bok sa školama poput International Culinary Center iz SAD-a , Prue Leith Chef Academy iz Južnoafričke Republike i drugim svjetskim prestižnim kulinarskim akademijama. Našim polaznicima neprestano ističemo kako se suvremena gastronomija užurbano mijenja i globalizira i vrlo je važno poznavati jezike, učiti i raditi na sebi jer jedino tako mogu biti među onih deset, ali deset posto najboljih. U Kul IN-u se trudimo pokazati upravo taj svijet koji ih čeka nakon školovanja, ali i usaditi im ambiciozan stav o životu, kako bi pred sebe uvijek postavljali najviše standarde. 

 

Dobrodošli u Kulinarski Institut Kul IN!

 

01.jpg Alma_01072014_095.jpg Alma_20140730_017.jpg DSC_0353.JPG 3.jpg