Upoznajmo se!

 

 

 

 

 

 

 

1., 2. i 3. kolovoza imat ćete prilike porazgovarati s našim polaznicima koji će biti dostupni na svojim instagram profilima. Iskoristite jedinstvenu priliku - saznajte iz prve ruke kako izgleda školovanje u Kul IN-u.

Gleb Nekrasov, Rusija

Kulinarstvo

Iako kulinarstvo nije zauzimalo važnu ulogu u njegovoj obitelji, Gleba je odmalena intrigirala kuhinja i pripremanje hrane. Kao student je radio kao konobar i stažirao na mjestu kuhara, ali nikad nije mislio da će zaista postati chef! Odlučio je zgrabiti priliku koja mu se otvorila i pretvoriti svoj san u jasno definiranu karijeru. Trenutno je na programu Kulinarstva u Kul IN-u, a nakon toga nastavlja svoje obrazovanje u ALMA-i u Italiji.

https://www.instagram.com/glebnekrasoff/

Karla Kovačić, Hrvatska

Profesionalni slastičar

Karla je oduvijek znala čime se želi baviti. Pripremanje slastica inspiriralo ju je da pokrene vlastiti blog, Sweet Life by Karla, gdje objavljuje recepte i fotografije. Njen je blog s vremenom dobio zasluženu popularnost, ali Karla je željela još više - odlučila je upisati i završiti program Profesionalni slastičar u Kul IN-u. Sa certifikatom u ruci, uputila se na stažiranje u Francusku odakle se vratila osnažena novostečenim iskustvom koje joj je dalo dodatni vjetar u leđa. 

https://www.instagram.com/sweetlifebykarla/

Andrej Ivanšić, Hrvatska

Profesionalni kuhar talijanske kuhinje

Knjiga „Dosje kuhinje“  Antonyja Bourdaina promijenila mu je život, odlučio je slijediti svoj san i s vremenom dobio posao u poznatom hrvatskom lancu hotela Maistra. Tijekom godina se razvijao kao kuhar i nastavio rasti u profesionalnom smislu radeći u različitim restoranima. Posebno ga je zanimala talijanska kuhinja te je odlučio upisati program Profesionalni kuhar talijanske kuhinje. Danas je u Italiji gdje se školuje i ostvaruje svoje kulinarske ciljeve. 

https://www.instagram.com/andrejivansic/

Maria Jose Serrano Gaffney, Salvador

Kulinarstvo

Po zanimanju grafička dizajnerica, Maria je odlučila napraviti zaokret u svojoj karijeri. Nakon što je proputovala Srednju i Južnu Ameriku te Australiju, upoznala gastronomsku scenu raznih kontinenata i radila u ugostiteljstvu, skrasila se u Tasmaniji gdje se zaposlila kao profesionarni slastičar. Pa ipak, željela je dodatno unaprijediti svoje obrazovanje te upisala program Kulinarstva u Kul IN-u.

www.instagram.com/la_enana_feliz/