Dan otvorenih vrata uz Alma Čatlaka

Odabiranje namirnica, slaganje okusa i topli mirisi iz kuhinje uvijek su u vama budili osjećaj neopisivog uzbuđenja. Kulinarska profesija pruža nepregledno nadahnuće za sve one koji su spremni posvetiti se svojoj ljubavi i zaigranosti prema hrani. Započnite danas uzbudljivu karijeru u svijetu gastronomije!

 

 

DAN OTVORENIH VRATA UZ ALMA ČATLAKA

02.08.2019., 10 - 13 sati


Pozivamo vas da nam se pridružite u petak 02.08.2019., od 10 do 13 sati na radionici chefa Alma Čatlaka, poznatog televizijskog lica i kuhara s dugogodišnjim iskustvom. Odrastanje uz ugostiteljstvo, djetinjstvo obilježeno bakinom kuhinjom i godine iskustva u restoranima u Njemačkoj,  Almu su bili vjetar u leđa i poticaj da i sam krene u kulinarske vode. Nakon dugogodišnje emisije Dobro jutro, dobar tek te Kuhajmo zajedno koje su gledateljima pružale dnevnu dozu inspiracije u pripremanju jela, Almo je danas kreativac iza popularnog portala Fini recepti by Crochef i autor stotina recepata.

Prijavite se već danas na radionicu Alma Čatlaka, razgledajte školu, saznajte sve informacije o programima i upisima te upoznajte predavače i trenutne polaznike. Vaš dolazak najavite na mail: info@kulinst.com ili brojeve telefona: 044/538 880 i 098 97 27 403.