Dan otvorenih vrata uz Meat the King

Odabiranje namirnica, slaganje okusa i topli mirisi iz kuhinje uvijek su u vama budili osjećaj neopisivog uzbuđenja. Kulinarska profesija pruža nepregledno nadahnuće za sve one koji su spremni posvetiti se svojoj ljubavi i zaigranosti prema hrani. Započnite danas uzbudljivu karijeru u svijetu gastronomije!

 

 

DAN OTVORENIH VRATA UZ MEAT THE KING

02.10.2019., 14 - 16 sati


Ako ste ikad sumnjali u kvalitetu hrvatskih proizvoda i potencijal hrvatskih pasmina, dopustite da vam promijenimo mišljenje! Pozivamo vas da nam se pridružite u srijedu 2.10.2019., od 14 do 16 sati na predavanju Tihomira Smoljanca, vlasnika tvrtke Meat the King, majstora odležavanja mesa i istinskog zaljubljenika u kvalitetu pasmine crne slavonske svinje. Meat the King tim ima višegodišnje iskustvo proizvodnje i prerade mesa hrvatskog podrijetla, a za ovu prigodu sva pažnja bit će usmjerena na steak - probat ćemo dry aged t-bone steak i steak crne slavonske svinje i naučiti tajne kvalitetnog domaćeg mesa.

Prijavite se već danas za predavanje Tihomira Smoljanca, razgledajte školu, saznajte sve informacije o programima i upisima te upoznajte predavače i trenutne polaznike. Vaš dolazak najavite na mail: info@kulinst.com ili brojeve telefona: 044/538 880 i 098 97 27 403.