Profesionalni kuhar za catering i buffet

Kulinarska profesija nudi brojne mogućnosti specijalizacije, a jedna od njih je catering i buffet. Svjetski trendovi i standardi u posluživanju, pripremanju i serviranju hrane sve su više prisutni i na hrvatskom tržištu. Upravo iz tih razloga, manifestacije, obljetnice te društvena i poslovna događanja su nezamisliva bez dobre usluge hrane i pića. Osnovni cilj cateringa i buffeta je pružanje zaokruženog gastronomskog užitka.

U sklopu ovog programa polaznici ne samo što će naučiti tehnike pripreme hrane, stilove i načine aranžiranja, već i profesionalne standarde prezentacije i usluge hrane.  

Program Profesionalni kuhar za catering i buffet je namijenjen pojedincima koji žele proširiti svoja znanja i usmjeriti svoju profesionalnu karijeru prema svijetu kulinarstva, bez obzira na fokus dosadašnjeg djelovanja.

Po završetku programa Kul IN dodjeljuje Kul IN certifikat Profesionalni kuhar za catering i buffet.

Trajanje programa: 3 mjeseca

Termini izvođenja nastave:

  • 28.03.2023. – 07.06.2023.
  • 27.06.2023. – 05.09.2023.
  • 10.10.2023. – 19.12.2023.

Cijena programa: 7.125,00 Eura, PDV je uključen u cijenu.

*Upisi za sve termine su otvoreni!

*Polaznici koji proces prijave dovrše barem 2 mjeseca prije početka programa, ostvaruju popust od  375 EUR.

NAPOMENA: Od 1.6.2023. mijenjat će se cijene programa. Polaznici koji dovrše proces prijave do tog datuma, upisuju željeni program po trenutnoj cijeni.

Navedena cijena uključuje:

  • Cjelokupan program Profesionalni kuhar za catering i buffet
  • Smještaj u mjestu odvijanja nastave (Sisak)
  • Ručak od ponedjeljka do petka (Sisak)
  • Prijevoz tijekom terenske nastave i izleta
  • Nastavni materijal (digitalna literatura)
  • Uniforme

Detaljan pregled programa: 

PREDMET

BR. SATI

METODE UČENJA

Uvod u catering i buffet 6 Teorija i vježbe
Oprema i metode rada u cateringu i buffetu 23 Teorije i vježbe
Obrada i čuvanje namirnica 21 Teorija i vježbe
Izrada recepata i jelovnika 13 Teorija i vježbe
Svjetski trendovi u cateringu i buffetu 6 Teorija i vježbe
Organizacija posebnih catering i buffet događaja 15 Teorija i vježbe
Sigurnost u kuhinji i zaštita na radu 17 Teorija i vježbe
Praktična nastava 130 Praksa
Osnove enologije i kušanja vina 42 Teorija i vježbe
Menagament u ugostiteljstvu 10 Teorija i vježbe

Ukupan broj sati

283

 

Ukupan broj mjeseci

2

 

Ostale informacije o školovanju:

  • Nastavni program: 5 sati kulinarskih praktikuma, svakim danom od ponedjeljka do petka
  • Jezik: hrvatski i engleski jezik
  • Nastavni materijali: osigurani od strane  Kul IN-a
  • Uniforme: osigurane od strane Kul IN-a

Za sva dodatna pitanja i  informacije javite se na:

Pozivamo vas da nas dođete posjetiti. U obilazak škole uključeno je stručno vodstvo i upoznavanje s predavačima.

 

Kul IN je mjesto gdje se Vaša strast pretvara u uzbudljivu karijeru u čudesnom svijetu hrane, pića i slastica.

Obratite nam se s povjerenjem već danas!

 Želite rezervirati sastanak s Kul IN-om? Kliknite ovdje i rezervirajte svoj termin.

KUL_IN_Prijavnica
IMG_0694.jpg IMG_0022.jpg IMG_0609.jpg IMG_2873.jpg IMG_6025-2.jpg IMG_6800.jpg