
Kulinarska profesija nudi brojne mogućnosti specijalizacije, a jedna od njih je catering i buffet. Svjetski trendovi i standardi u posluživanju, pripremanju i serviranju hrane sve su više prisutni i na hrvatskom tržištu. Upravo iz tih razloga, manifestacije, obljetnice te društvena i poslovna događanja su nezamisliva bez dobre usluge hrane i pića. Osnovni cilj cateringa i buffeta je pružanje zaokruženog gastronomskog užitka.
U sklopu ovog programa polaznici ne samo što će naučiti tehnike pripreme hrane, stilove i načine aranžiranja, već i profesionalne standarde prezentacije i usluge hrane.
Program Profesionalni kuhar za catering i buffet je namijenjen pojedincima koji žele proširiti svoja znanja i usmjeriti svoju profesionalnu karijeru prema svijetu kulinarstva, bez obzira na fokus dosadašnjeg djelovanja.
Po završetku programa Kul IN dodjeljuje Kul IN certifikat Profesionalni kuhar za catering i buffet.
Trajanje programa: 2 mjeseca
Termini izvođenja nastave:
- 28.06.2022. - 30.08.2022.
- 17.10.2022. - 20.12.2022.
- 10.01.2023. - 10.03.2023.
Cijena programa po studentu je 5.625,00 Eura, PDV je uključen u cijenu.
Za naše first minute polaznike nudimo kupon u iznosu od 400 Eura. Upišite željeni program dva mjeseca prije početka školovanja i ulovite kupon.
Upisi za programe u lipnju traju do 1. lipnja 2022.
Obavještavamo vas da će se od 1.6.2022. povećati cijene školarina. Svi polaznici koji dovrše proces prijave do 31.5.2022. upisuju željeni program po trenutnoj cijeni. Nova cijena će biti 7.125,00 EUR (PDV uključen u cijenu).
Navedena cijena uključuje:
- Cjelokupan program Profesionalni kuhar za catering i buffet
- Smještaj u mjestu odvijanja nastave (Sisak)
- Ručak od ponedjeljka do petka (Sisak)
- Prijevoz tijekom terenske nastave i izleta
- Nastavni materijal (digitalna literatura)
- Uniforme
Detaljan pregled programa:
PREDMET |
BR. SATI |
METODE UČENJA |
Uvod u catering i buffet | 6 | Teorija i vježbe |
Oprema i metode rada u cateringu i buffetu | 23 | Teorije i vježbe |
Obrada i čuvanje namirnica | 21 | Teorija i vježbe |
Izrada recepata i jelovnika | 13 | Teorija i vježbe |
Svjetski trendovi u cateringu i buffetu | 6 | Teorija i vježbe |
Organizacija posebnih catering i buffet događaja | 15 | Teorija i vježbe |
Sigurnost u kuhinji i zaštita na radu | 17 | Teorija i vježbe |
Praktična nastava | 130 | Praksa |
Osnove enologije i kušanja vina | 42 | Teorija i vježbe |
Menagament u ugostiteljstvu | 10 | Teorija i vježbe |
Ukupan broj sati |
283 |
|
Ukupan broj mjeseci |
2 |
|
Ostale informacije o školovanju:
- Nastavni program: 5 sati kulinarskih praktikuma, svakim danom od ponedjeljka do petka
- Jezik: hrvatski i engleski jezik
- Nastavni materijali: osigurani od strane Kul IN-a
- Uniforme: osigurane od strane Kul IN-a
Za sva dodatna pitanja i informacije javite se na:
- email: info@kulinst.com
- tel: +385-44-538-880
Pozivamo vas da nas dođete posjetiti. U obilazak škole uključeno je stručno vodstvo i upoznavanje s predavačima.
Kul IN je mjesto gdje se Vaša strast pretvara u uzbudljivu karijeru u čudesnom svijetu hrane, pića i slastica.
Obratite nam se s povjerenjem već danas!
Želite rezervirati sastanak s Kul IN-om? Kliknite ovdje i rezervirajte svoj termin.