Profesionalni kuhar za catering i buffet

Kulinarska profesija nudi brojne mogućnosti specijalizacije, a jedna od njih je catering i buffet. Svjetski trendovi i standardi u posluživanju, pripremanju i serviranju hrane sve su više prisutni i na hrvatskom tržištu. Upravo iz tih razloga, manifestacije, obljetnice te društvena i poslovna događanja su nezamisliva bez dobre usluge hrane i pića. Osnovni cilj cateringa i buffeta je pružanje zaokruženog gastronomskog užitka.

U sklopu ovog programa polaznici ne samo što će naučiti tehnike pripreme hrane, stilove i načine aranžiranja, već i profesionalne standarde prezentacije i usluge hrane.  

Program Profesionalni kuhar za catering i buffet je namijenjen pojedincima koji žele proširiti svoja znanja i usmjeriti svoju profesionalnu karijeru prema svijetu kulinarstva, bez obzira na fokus dosadašnjeg djelovanja.

Po završetku programa Kul IN dodjeljuje Kul IN certifikat Profesionalni kuhar za catering i buffet.

Trajanje programa: 2 mjeseca

Termini izvođenja nastave:

  • 28.06.2022. - 30.08.2022.
  • 17.10.2022. - 20.12.2022.
  • 10.01.2023. - 10.03.2023.

Cijena programa po studentu je 5.625,00 Eura, PDV je uključen u cijenu.

Za naše first minute polaznike nudimo kupon u iznosu od 400 Eura. Upišite željeni program dva mjeseca prije početka školovanja i ulovite kupon.

Upisi za programe u lipnju traju do 1. lipnja 2022.

Obavještavamo vas da će se od 1.6.2022. povećati cijene školarina. Svi polaznici koji dovrše proces prijave do 31.5.2022. upisuju željeni program po trenutnoj cijeni. Nova cijena će biti 7.125,00 EUR (PDV uključen u cijenu). 

Navedena cijena uključuje:

  • Cjelokupan program Profesionalni kuhar za catering i buffet
  • Smještaj u mjestu odvijanja nastave (Sisak)
  • Ručak od ponedjeljka do petka (Sisak)
  • Prijevoz tijekom terenske nastave i izleta
  • Nastavni materijal (digitalna literatura)
  • Uniforme

Detaljan pregled programa: 

PREDMET

BR. SATI

METODE UČENJA

Uvod u catering i buffet 6 Teorija i vježbe
Oprema i metode rada u cateringu i buffetu 23 Teorije i vježbe
Obrada i čuvanje namirnica 21 Teorija i vježbe
Izrada recepata i jelovnika 13 Teorija i vježbe
Svjetski trendovi u cateringu i buffetu 6 Teorija i vježbe
Organizacija posebnih catering i buffet događaja 15 Teorija i vježbe
Sigurnost u kuhinji i zaštita na radu 17 Teorija i vježbe
Praktična nastava 130 Praksa
Osnove enologije i kušanja vina 42 Teorija i vježbe
Menagament u ugostiteljstvu 10 Teorija i vježbe

Ukupan broj sati

283

 

Ukupan broj mjeseci

2

 

Ostale informacije o školovanju:

  • Nastavni program: 5 sati kulinarskih praktikuma, svakim danom od ponedjeljka do petka
  • Jezik: hrvatski i engleski jezik
  • Nastavni materijali: osigurani od strane  Kul IN-a
  • Uniforme: osigurane od strane Kul IN-a

Za sva dodatna pitanja i  informacije javite se na:

Pozivamo vas da nas dođete posjetiti. U obilazak škole uključeno je stručno vodstvo i upoznavanje s predavačima.

 

Kul IN je mjesto gdje se Vaša strast pretvara u uzbudljivu karijeru u čudesnom svijetu hrane, pića i slastica.

Obratite nam se s povjerenjem već danas!

 Želite rezervirati sastanak s Kul IN-om? Kliknite ovdje i rezervirajte svoj termin.

KUL_IN_Prijavnica
IMG_0694.jpg IMG_0022.jpg IMG_0609.jpg IMG_2873.jpg IMG_6025-2.jpg IMG_6800.jpg