Radionica pjenušavih vina - 17.10.2020.

Svijet pjenušavih vina uvijek je u pokretu, a shvaćanje posebnosti ovih vina bitno je za kulinarske profesionalce koji žele proširiti svoja znanja i unaprijediti karijeru. Postoje razne metode i tehnike koje vinari koriste da bi utjecali na profil svog pjenušca. Jedna od tehnika upravo je tema ove radionice. Kul IN-ova jednodnevna radionica upoznat će vas s utjecajem ekspedicijskog likera na profil pjenušca.

Zašto baš ova tema? Pjenušci su u pravilu suhi te dodavanjem likera vinari mogu mijenjati i manipulirati slatkoćom. Liker može začiniti pjenušac i oblikovati ga u finalni proizvod koji će svi dobro prepoznati. On predstavlja završni dodir koji će biti presudan i stoga je njegov utjecaj na stil i profil pjenušaca bitno razumijeti.

Polaznici će probat osam pjenušavih vina renomiranih hrvatskih vinarija poput vinarije Tomac, Peršurić, Korak, Šember, Miklaužić, Kabola, Cmrečnjak i Dvanajščak-Kozol.

Radionica u trajanju 5 sati: od 16 do 21 sat

Vinarije: Tomac, Peršurić, Korak, Šember, Miklaužić, Kabola, Cmrečnjak, Dvanajščak – Kozol

Cijena radionice: 608,00 kn (PDV je uključen u cijenu) 

U cijenu uključeno:

  • Cjelokupni tečaj
  • Noćenje u mjestu odvijanja nastave (Sisak)
  • Nastavni materijal
  • Majica Kul IN
  • Priznanje za završeni tečaj

Prijaviti se možete putem e-maila na info@kulinst.com te na broj telefona 044/538 880.

Vidimo se u Kul IN-u!