Sve o steaku - Dan otvorenih vrata - 15.6.2021.

Pripremili smo za vas Dan otvorenih vrata uz svima omiljeni steak! Tijekom Dana otvorenih vrata upoznat ćete se s tehnikama pripreme, rezanja i slaganja steakova s umacima i aromatičnim vinima te uživati uz druženje, učenje i razgledavanje Kul IN praktikuma. Priprema steaka podrazumijeva i uključuje vještinu obrade i očuvanja kvalitete mesa, pažljivu pripremu i poznavanje karakteristika namirnice s kojom se radi. 

Stoga, pridružite nam se 15. lipnja 2021. od 17 do 19 h u Kul IN-u (Capraška 12, 44010 Sisak), upoznajte Kul IN predavače, pripremite pitanja koja vas zanimaju o Kul IN programima i doživite mjesto gdje počinje vaša kulinarska priča!

*Rok za prijave: 11.6.2021.

*Ulaz je besplatan, a mjesto na radionici osigurava se prijavom na info@kulinst.com.

Dok planirate svoj dolazak na radionicu, pregledajte i Kul IN programe klikom na poveznicu i pogledajte što svaki dan radimo u praktikumima.

 

Za više informacija, kontaktirajte nas putem:

E-Mail: info@kulinst.com

Telefon: +385 (44) 538 880