Slovenija i Kul IN kroz 3 priče

Što nas veže sa Slovenijom? Suradnje, prijateljstva, polaznici, gostujući predavači, edukacije sa srednjim školama iz Slovenije.

Vrijeme je da dio priča objedinimo na jednom mjestu. Upoznat ćete Michelin chefa Jorga Zupana i polaznike Slastičarstva i Kulinarstva, Dinu Draganovića i Sanju Belac.

Naš polaznik Kulinarstva iz Slovenije Dino Draganović započeo je svoj profesionalni život kao ekonomist u uredu, ali je shvatio je da se ne vidi dugoročno u korporativnom svijetu. Nakon što je saznao za Kul IN, iskoristio je priliku da promijeni karijeru i ostvari svoj cilj da postane kuhar. Nakon programa nastavio je školovanje u našoj partner školi BHMS, radio u jednom od najboljih hotela na svijetu. Upoznajmo Dina! Pročitajte više...

 

Uspješna poduzetnica, kuharica i slastičarka, a tek je u dvadesetima! Donosimo pregled slatkog slastičarskog puta Sanje Belac. Sanja je bila svjesna da joj za ostvarivanje karijere koju želi nije dovoljno biti samouka slastičarka, a sada joj je cilj svakim danom postati sve bolja u onom što radi. Najbolje je svoje ambicije opisala sama kad je rekla da želi postati kao slastičarska enciklopedija. Pročitajte više...

Nakon polaznika donosimo i intervju sa slovenskim Michelin chefom Jorgom Zupanom. Porazgovarali s Jorgom koji nas je posjetio i pripremao s Kul IN polaznicima 4 jela s degustacijskog jelovnika svog restorana. Pročitajte što nam je ispričao o svojoj kulinarskoj filozofiji, modernom gostu i osobnom razvoju! Pročitajte više...