Macarons.

Svaka bolja slastičarnica koja se trudi pratiti trendove u svojoj ponudi ima macaronse. Ovi veseli slatki zalogaji osim što privlače jednostavnošću, šarenilom boja, a pripremaju se u dovoljno različitim okusima namamit će osmijeh i najzahtjevnijim sladokuscima.

 

 

 

Tajnu uspjeha macaronsi duguju zavidno dugoj tradiciji spravljanja. Naime, prvi puta se pojavljuju u receptima iz 8. stoljeća. Macaronsi se smatraju tradicionalno francuskim desertom, a pripremali su ga dvorski slastičari i časne sestre u samostanima.

U sklopu tečaja polaznici će naučiti tenike pripreme i bojanja smjese za kekse te spravljanje različitih vrsta punjenja. 

 

Voditelj tečaja: Marko Hernaut

 

Termini održavanja tečaja:

19. prosinac 2015.

 

Cijena tečaja: 250,00 kn

 

Prijaviti se možete putem kontakt obrasca, e-maila info@kulinst.com te na brojeve telefona 044/538 880 i 099 266 8918.

2013-06-22-Macarons2_CourtesyGregPowers-thumb.jpg macaron6.jpg macaron-night-turned-breaking-dawnchocolate-s-L-qBhSas.jpeg Lemon-Macarons-with-Blackberry-Mascarpone-Filling.jpg apple_macarons.jpg