Događanja

Radionica craft brewinga - 21.11.2020.

Polaznici Radionice craft piva na svojim će nepcima okusiti svo bogatstvo i različitost koju craft pivo kao namirnica i dodatak jelima može ponuditi. Da bi to ostvarili, potrebno je upoznati se s procesom proizvodnje i shvatiti detalje procesa. Proći ćemo kroz proces proizvodnje craft piva i kušati različite stilove našeg in-house piva. Prijave su u tijeku!
Pročitaj više

KIK – Kul IN-ova nova zero-waste zalogajnica

Porazgovarale smo s našom kolegicom Mayom Sertić, projekt menadžericom u Kul IN-u i dizajnericom Kul IN Kluba, ili KIK-a. Maya je prvo studirala Ekologiju i Znanost o okolišu na University of California Santa Cruz, a potom je na Zagrebačkom PMF-u završila magisterij u Biologiji Mora. Strastven je borac za okoliš u svoje slobodno vrijeme, a u poslovnoj sferi ju zanima kako smanjiti ekološki utisak raznih industrija koje su čovjeku potrebne za svakodnevni život.
Pročitaj više

Upoznaj svijet kulinarstva u društvu kolega iz cijeloga svijeta

Profesionalni kuhari i slastičari iznenađuju nas zadivljujućim jelovnicima koji su spoj osobne gastronomske tradicije te mnogobrojnih iskustava školovanja i rada u različitim zemljama. Kontinuirana komunikacija, učenje i rad s kolegama iz cijeloga svijeta čine školovanje u Kulinarskom Institutu Kul IN posebnim. Internacionalno okruženje polaznicima omogućuje umrežavanje koje ih uspješno priprema za nadolazeću profesionalnu karijeru. Upisi za programe u siječnju traju do 4. prosinca!
Pročitaj više

Kulinarstvom upoznajemo svijet

Putovanje i učenje savršen su spoj za svakog pravog studenta. Upoznajući nove jezike, kulturu, način rada i stil života studenti imaju idealnu priliku da uz specijalizirana znanja stvore i jasniju sliku o svim ljepotama i različitostima koje nudi svijet.
Pročitaj više

Enogastro tradicija Zlatne doline

Putevi hrane do stola su trnoviti međutim najljepše predstavljaju veliki civilizacijski pomak. Tehnologija u proizvodnji i obradi namirnica ubrzano napreduje. Puno smišljenog rada, truda i znanja koje se generacijama prenosilo i unaprjeđivalo doveli su nas do današnje trpeze. Ljubav prema hrani duga je i čudesna koliko i samo čovječanstvo.
Pročitaj više