Događanja

Dani otvorenih vrata uz slastičarku Sanju Sajko

Pozivamo vas da nam se pridružite u ponedjeljak 29.04.2019., od 13 do 16 sati na radionici slastičarke Sanje Sajko. Ako biste željeli prisustvovati radionici te dogovoriti razgledavanje škole uz stručno vodstvo, upoznati predavače, sadašnje polaznike, istražiti mogućnosti stažiranja ili zapošljavanja po završetku programa, rezervirajte vaš termin!
Pročitaj više

Održiva gastronomija

U sklopu ciklusa ljetnih radionica Kul IN-a, kroz demo predavanja i radionice, predstavljamo vam najrecentnije trendove u gastronomiji. Pridružite nam se i ovoga puta i saznajte sve o održivoj gastronomiji!
Pročitaj više

Upoznaj svijet kulinarstva u društvu kolega iz cijeloga svijeta

Profesionalni kuhari i slastičari iznenađuju nas zadivljujućim jelovnicima koji su spoj osobne gastronomske tradicije te mnogobrojnih iskustava školovanja i rada u različitim zemljama. Kontinuirana komunikacija, učenje i rad s kolegama iz cijeloga svijeta čine školovanje u Kulinarskom Institutu Kul IN posebnim. Internacionalno okruženje polaznicima omogućuje umrežavanje koje ih uspješno priprema za nadolazeću profesionalnu karijeru. Upisi u programe traju do 19. srpnja 2019.!
Pročitaj više

Novi okusi slastičarstva uz Roberta Bašića

U sklopu ciklusa gostujućih predavača kroz demo prezentacije i upoznavanja s eminentnim kuharima i slastičarima neprestano nastojimo polaznicima približiti kulinarsku profesiju. Na predavanju najpoznatijeg hrvatskog restoranskog pastry chefa i chocolatiera, Roberta Bašića tražilo se mjesto više. Kao vrhunski mentor, Robert Bašić bez okljevanja je odgovarao na sva pitanja, podijelio s nama svoja profesionalna i životna iskustva, ali i uspio nam prenijeti strast prema čokoladi.
Pročitaj više
Prethodna 1 2