Događanja

4. Tjedan talijanske kuhinje u svijetu

Izuzetno nam je drago pozvati vas na Tjedan talijanske kuhinje u svijetu, svečanost koja se istovremeno održava u preko sto zemalja svijeta. U srijedu, 20. studenog 2019., od 18 do 21 h u Kulinarskom Institutu Kul IN gostovat će talijanski chef Piero Di Turi i u sklopu svog kulinarskog showa i predavanja, predstavit će nam suvremenu inačicu proslavljene talijanske kuhinje.
Pročitaj više

Radionica španjolskih vina

Kul IN u partnerstvu s Veleposlanstvom Španjolske organizira Radionicu španjolskih vina. Na stolu će se naći tri vrste crnog, četiri vrste bijelog vina, četiri pjenušavog vina i jedan rose, a radionica će se održati pod stručnim okom čelnice odjela za vina ICEX-a, Almudene Martin Ruede koja također ima i WSET „level 4“ certifikat.
Pročitaj više

Kulinarska priča obitelji Šare

Pozivamo vas da nam se pridružite u srijedu 09.10.2019., od 15 do 17 sati na radionici Josipa Šare, vlasnika obiteljskih restorana Bota Šare. Ako biste željeli prisustvovati radionici te dogovoriti razgledavanje škole uz stručno vodstvo, upoznati predavače, sadašnje polaznike, istražiti mogućnosti stažiranja ili zapošljavanja po završetku programa, rezervirajte svoj termin!
Pročitaj više
Prethodna 1 2