Događanja

Održiva gastronomija

U sklopu ciklusa ljetnih radionica Kul IN-a, kroz demo predavanja i radionice, predstavljamo vam najrecentnije trendove u gastronomiji. Pridružite nam se i ovoga puta i saznajte sve o održivoj gastronomiji!
Pročitaj više

Slatki spas ljetnih dana

Otkrijte sladoled u novom ruhu i naučite pripremati neke od najukusnijih ljetnih deserata. Pridružite nam se na još jednoj Kul IN-ovoj radionici i uživajte s nama u bogatstvu okusa sladolednih deserata.
Pročitaj više

Upoznaj svijet kulinarstva u društvu kolega iz cijeloga svijeta

Profesionalni kuhari i slastičari iznenađuju nas zadivljujućim jelovnicima koji su spoj osobne gastronomske tradicije te mnogobrojnih iskustava školovanja i rada u različitim zemljama. Kontinuirana komunikacija, učenje i rad s kolegama iz cijeloga svijeta čine školovanje u Kulinarskom Institutu Kul IN posebnim. Internacionalno okruženje polaznicima omogućuje umrežavanje koje ih uspješno priprema za nadolazeću profesionalnu karijeru. Upisi za programe u siječnju 2019. traju do 7. prosinca 2018.!
Pročitaj više

Novi okusi slastičarstva uz Roberta Bašića

U sklopu ciklusa gostujućih predavača kroz demo prezentacije i upoznavanja s eminentnim kuharima i slastičarima neprestano nastojimo polaznicima približiti kulinarsku profesiju. Na predavanju najpoznatijeg hrvatskog restoranskog pastry chefa i chocolatiera, Roberta Bašića tražilo se mjesto više. Kao vrhunski mentor, Robert Bašić bez okljevanja je odgovarao na sva pitanja, podijelio s nama svoja profesionalna i životna iskustva, ali i uspio nam prenijeti strast prema čokoladi.
Pročitaj više
Prethodna 1 2