Događanja

Dan otvorenih vrata uz Meat the King

Pozivamo vas da nam se pridružite u srijedu 02.10.2019., od 14 do 16 sati na predavanju Tihomira Smoljanca. Ako biste željeli prisustvovati predavanju te dogovoriti razgledavanje škole uz stručno vodstvo, upoznati predavače, sadašnje polaznike, istražiti mogućnosti stažiranja ili zapošljavanja po završetku programa, rezervirajte svoj termin!
Pročitaj više

Gastronomija mora - chef Piero Di Turi

U sklopu manifestacije Next generation chef, Kulinarski Institut Kul IN će u suradnji s talijanskom partner školom, akademijom ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana, u utorak, 16. travnja 2019., u 18 sati u Kulinarskom Institutu Kul IN ugostiti vrsnog talijanskog chefa Piero di Turia.
Pročitaj više

Upoznaj svijet kulinarstva u društvu kolega iz cijeloga svijeta

Profesionalni kuhari i slastičari iznenađuju nas zadivljujućim jelovnicima koji su spoj osobne gastronomske tradicije te mnogobrojnih iskustava školovanja i rada u različitim zemljama. Kontinuirana komunikacija, učenje i rad s kolegama iz cijeloga svijeta čine školovanje u Kulinarskom Institutu Kul IN posebnim. Internacionalno okruženje polaznicima omogućuje umrežavanje koje ih uspješno priprema za nadolazeću profesionalnu karijeru. Upisi u programe traju do 2. ožujka 2020. godine!
Pročitaj više

Kulinarstvom upoznajemo svijet

Putovanje i učenje savršen su spoj za svakog pravog studenta. Upoznajući nove jezike, kulturu, način rada i stil života studenti imaju idealnu priliku da uz specijalizirana znanja stvore i jasniju sliku o svim ljepotama i različitostima koje nudi svijet.
Pročitaj više

Enogastro tradicija Zlatne doline

Putevi hrane do stola su trnoviti međutim najljepše predstavljaju veliki civilizacijski pomak. Tehnologija u proizvodnji i obradi namirnica ubrzano napreduje. Puno smišljenog rada, truda i znanja koje se generacijama prenosilo i unaprjeđivalo doveli su nas do današnje trpeze. Ljubav prema hrani duga je i čudesna koliko i samo čovječanstvo.
Pročitaj više
1 2 Sljedeća