Događanja

KIK – Kul IN-ova nova zero-waste zalogajnica

Porazgovarale smo s našom kolegicom Mayom Sertić, projekt menadžericom u Kul IN-u i dizajnericom Kul IN Kluba, ili KIK-a. Maya je prvo studirala Ekologiju i Znanost o okolišu na University of California Santa Cruz, a potom je na Zagrebačkom PMF-u završila magisterij u Biologiji Mora. Strastven je borac za okoliš u svoje slobodno vrijeme, a u poslovnoj sferi ju zanima kako smanjiti ekološki utisak raznih industrija koje su čovjeku potrebne za svakodnevni život.
Pročitaj više

Kulinarstvom upoznajemo svijet

Putovanje i učenje savršen su spoj za svakog pravog studenta. Upoznajući nove jezike, kulturu, način rada i stil života studenti imaju idealnu priliku da uz specijalizirana znanja stvore i jasniju sliku o svim ljepotama i različitostima koje nudi svijet.
Pročitaj više

Enogastro tradicija Zlatne doline

Putevi hrane do stola su trnoviti međutim najljepše predstavljaju veliki civilizacijski pomak. Tehnologija u proizvodnji i obradi namirnica ubrzano napreduje. Puno smišljenog rada, truda i znanja koje se generacijama prenosilo i unaprjeđivalo doveli su nas do današnje trpeze. Ljubav prema hrani duga je i čudesna koliko i samo čovječanstvo.
Pročitaj više
1 2 3 Sljedeća