Vijesti

Program stipendiranja

U sklopu suradnje s vrhunskim restoranima, hotelima i tvrtkama Kulinarski Institut Kul IN pokrenuo je novu inicijativu s ciljem da se mladim, ambicioznim ljudima omogući daljnje školovanje, rad s vrhunskim mentorima te prilika za profesionalno napredovanje.
Pročitaj više

Što mi školovanje u Kul IN-u donosi?

Gastronomija i ugostiteljstvo ponovno se bude i stvaraju nova radna mjesta. Drago nam je što je Kul IN dio te priče i što možemo pomoći našim bivšim i budućim polaznicima da pronađu idealno zaposlenje čak i u nepredvidivim vremenima. Vođeni tom idejom, organizirali smo još jedan Dan karijera s našim dugogodišnjim partnerima iz Meneghettija za sve koji traže zaposlenje ili priliku za stažiranje ove sezone.
Pročitaj više

Intervju s jednom od najinovativnijih hrvatskih slastičarki

Zavirili smo u slastičarsku filozofiju vjerojatno najinovativnije slastičarke u Hrvatskoj, Dragane Kovačević, s kojom Kul IN uvijek rado surađuje. Dragana svojim slasticama uveseljava goste poznatog boutique hotela i vinarije Meneghetti te mentorira Kul IN polaznike koji su svoj san o stažiranju ostvarili upravo u Meneghettiju. Titulu najinovativnije slastičarke nosi zbog kombinacija okusa koje spaja u svojim desertima. Pročitajte cijeli intervju!
Pročitaj više