Vijesti

Karijera nakon Kul IN-a

Sylvia je nakon Kul IN-a doista ostvarila internacionalnu karijeru i uspješno se uklopila u profesionalne kuhinje na tri različita kontinenta, a skrasila se u svojoj! Otvorila je vlastiti mali restoran i primijenila ono što je naučila u Kul IN-u i po cijelome svijetu. Pročitajte intervju i pratite Sylviju od Kul IN-a preko Engleske, Francuske, Kanade i sve do Australije.
Pročitaj više

Goran Kočiš - Michelin chef kao inspiracija

Goran Kočiš po završetku srednje škole otišao je "van" da bi se nakon deset godina vratio u Hrvatsku i svojim projektom Noel donio kontinentalnoj gastronomiji prvu, dugo sanjanu Michelinovu zvjezdicu. Može se reći da je jedan cilj ostvaren i Goran se u potrazi za novim izazovima vratio u Slavoniju uveseljavati neke nove goste. Povratkom mu je želja ohrabriti lokalne proizvođače i inspirirati mnoge da uspješnu karijeru potraže upravo na mjestu koje im je najbliže i jedva čekamo vidjeti što sprema dalje.
Pročitaj više

Radionica craft brewinga - 21.11.2020.

Polaznici Radionice craft piva na svojim će nepcima okusiti svo bogatstvo i različitost koju craft pivo kao namirnica i dodatak jelima može ponuditi. Da bi to ostvarili, potrebno je upoznati se s procesom proizvodnje i shvatiti detalje procesa. Proći ćemo kroz proces proizvodnje craft piva i kušati različite stilove našeg in-house piva. Prijave su u tijeku!
Pročitaj više

Velika vina Hrvatske - 31.10.2020.

Upoznajte se s domaćim i stranim adutima hrvatskih vinskih regija i najboljih domaćih vinara. Hrvatske vinske regije nude široku lepezu sorti i stilova vina. Pripremite svoja nepca jer vas u Kul IN-u čekaju najfiniji Plavac Mali, Babić, Sauvignon Blanc, Škrlet, Cabernet Sauvignon, Graševina te Malvazija. Prijave u tijeku!
Pročitaj više