Vijesti

Radionica craft brewinga - 12.12.2020.

Polaznici Radionice craft piva na svojim će nepcima okusiti svo bogatstvo i različitost koju craft pivo kao namirnica i dodatak jelima može ponuditi. Da bi to ostvarili, potrebno je upoznati se s procesom proizvodnje i shvatiti detalje procesa. Proći ćemo kroz proces proizvodnje craft piva i kušati različite stilove našeg in-house piva. Prijave su u tijeku!
Pročitaj više

Intervju s jednom od najinovativnijih hrvatskih slastičarki

Zavirili smo u slastičarsku filozofiju vjerojatno najinovativnije slastičarke u Hrvatskoj, Dragane Kovačević, s kojom Kul IN uvijek rado surađuje. Dragana svojim slasticama uveseljava goste poznatog boutique hotela i vinarije Meneghetti te mentorira Kul IN polaznike koji su svoj san o stažiranju ostvarili upravo u Meneghettiju. Titulu najinovativnije slastičarke nosi zbog kombinacija okusa koje spaja u svojim desertima. Pročitajte cijeli intervju!
Pročitaj više

Upisi u zimske programe

Ako je školovanje u kulinarstvu na listi tvojih prioriteta, iskoristi ovu zimu i pridruži se Kul IN-ovoj međunarodnoj mreži polaznika! Upisi za programe u siječnju traju do 4. prosinca!
Pročitaj više

Što spaja pivo, ekologiju i karijeru?

Karijera u gastronomiji pruža priliku da usavršite pripremu različitih svjetskih kuhinja, upoznate različite kulture i radite širom svijeta. Međutim, kako biste postigli svoj cilj, morat ćete svladati mnoge suvremene zahtjeve koje ugostiteljstvo i gastronomija postavljaju pred chefove i pastry chefove. Zimski programi počinju 12.1.2021., a prijaviti se možete do 4.12.2020.
Pročitaj više

Goran Kočiš - Michelin chef kao inspiracija

Goran Kočiš po završetku srednje škole otišao je "van" da bi se nakon deset godina vratio u Hrvatsku i svojim projektom Noel donio kontinentalnoj gastronomiji prvu, dugo sanjanu Michelinovu zvjezdicu. Može se reći da je jedan cilj ostvaren i Goran se u potrazi za novim izazovima vratio u Slavoniju uveseljavati neke nove goste. Povratkom mu je želja ohrabriti lokalne proizvođače i inspirirati mnoge da uspješnu karijeru potraže upravo na mjestu koje im je najbliže i jedva čekamo vidjeti što sprema dalje.
Pročitaj više