Vijesti

Kul IN & BHMS Webinar

Prijavite se na informativni webinar s Kulinarskim Institutom Kul IN i BHMS (Business & Hotel Management School) školom iz Švicarske i saznajte kako ostvariti međunarodnu karijeru u gastronomiji!
Pročitaj više

Kulinarstvo nije na praznicima ovog ljeta!

Ostvari svoj cilj - uvrsti Kul IN edukaciju u svoje ljetne planove. Priključite se ostalim polaznicima Kulinarskog programa. Polaznicima koji upišu ljetni program dajemo kupon od 400 EUR na školarinu. Ljetni programi počinju 17. kolovoza 2020. godine. Vidimo se na programu!
Pročitaj više

KIK – Kul IN-ova nova zero-waste zalogajnica

Porazgovarale smo s našom kolegicom Mayom Sertić, projekt menadžericom u Kul IN-u i dizajnericom Kul IN Kluba, ili KIK-a. Maya je prvo studirala Ekologiju i Znanost o okolišu na University of California Santa Cruz, a potom je na Zagrebačkom PMF-u završila magisterij u Biologiji Mora. Strastven je borac za okoliš u svoje slobodno vrijeme, a u poslovnoj sferi ju zanima kako smanjiti ekološki utisak raznih industrija koje su čovjeku potrebne za svakodnevni život.
Pročitaj više

Kako u Hrvatskoj steći internacionalno iskustvo?

Sviđa mi se kultura življenja u Hrvatskoj i miran život koji Hrvatska pruža. Chefovima je posao užurban ma gdje bili, ali moje je srce ovdje mirno. Kad se vratim kući s posla, osjećam se svježe, dok sam se u Dubaiju osjećao tjeskobno i vidio sam samo visoke zgrade i tornjeve.
Pročitaj više