Vijesti

Međunarodni tjedan talijanske gastronomije

Neraskidiva veza tradicije i suvremenosti priča je o uvijek inovativnoj i kreativnoj talijanskoj kuhinji. Kulinarski show vodit će poznata talijanska chefica Isa Mazzocchi, čiji restoran La Palta je nagrađen Michelinovom zvjezdicom, a Fabio Amadei, profesor povijesti i kulture talijanske gastronomije, Talijanske kulinarske akademije ALMA, predstavit će magičnu vezu Emilie-Romagne, skladatelja Giuseppe Verdia i umjetnosti kuhanja.
Pročitaj više

Upoznaj svijet kulinarstva u društvu kolega iz cijeloga svijeta

Profesionalni kuhari i slastičari iznenađuju nas zadivljujućim jelovnicima koji su spoj osobne gastronomske tradicije te mnogobrojnih iskustava školovanja i rada u različitim zemljama. Kontinuirana komunikacija, učenje i rad s kolegama iz cijeloga svijeta čine školovanje u Kulinarskom Institutu Kul IN posebnim. Internacionalno okruženje polaznicima omogućuje umrežavanje koje ih uspješno priprema za nadolazeću profesionalnu karijeru. Upisi za programe u siječnju traju do 4. prosinca!
Pročitaj više

Manageri u kulinarstvu

Uz kulinarska znanja i vještine potrebno je razvijati poslovne, komunikacijske i organizacijske sposobnosti i znanja. U sklopu predmeta management u kulinarstvu polaznici će imati prilike učiti elemente poslovnog planiranja, osnove poduzetništva, razvoja proizvoda i usluga, strateškog upravljanja te marketinškog komuniciranja.
Pročitaj više