Vijesti

Pekarski proizvodi u ponudi restorana

Ovaj put razgovaramo kutku gastronomije kojeg mnogi previde – artisan kruh i pekarski proizvodi. Što ih čini važnima i zašto su ključan dio atraktivne ponude nekog restorana? Kristijan Kovačević, kuhar i slastičar, koji trenutno radi u Meneghetti Wine Hotel & Winery, a čija su velika strast upravo artisan kruhovi i pekarski proizvodi podijelio je s nama tajne vrhunskih pekarskih proizvoda i razložio da je kvalitetan kruh okosnica ponude dobrih restorana, ono što ih dijeli od ostalih.
Pročitaj više

Dan karijera uz restoran i B&B hotel Blu

U iščekivanju nove sezone, gastronomija i ugostiteljstvo ponovno se bude i stvaraju nova radna mjesta. Drago nam je što je Kul IN dio te priče i što možemo pomoći našim bivšim i budućim polaznicima da pronađu idealno zaposlenje čak i u nepredvidivim vremenima. Vođeni tom idejom, organizirali smo još jedan Dan karijera u suradnji s bed&breakfast hotelom Blu iz Rovinja za sve koji traže zaposlenje ili priliku za stažiranje ove sezone.
Pročitaj više