Vijesti

Program stipendiranja

U sklopu suradnje s vrhunskim restoranima, hotelima i tvrtkama Kulinarski Institut Kul IN pokrenuo je novu inicijativu s ciljem da se mladim, ambicioznim ljudima omogući daljnje školovanje, rad s vrhunskim mentorima te prilika za profesionalno napredovanje.
Pročitaj više

Što mi školovanje u Kul IN-u donosi?

Gastronomija i ugostiteljstvo ponovno se bude i stvaraju nova radna mjesta. Drago nam je što je Kul IN dio te priče i što možemo pomoći našim bivšim i budućim polaznicima da pronađu idealno zaposlenje čak i u nepredvidivim vremenima. Vođeni tom idejom, organizirali smo još jedan Dan karijera s našim dugogodišnjim partnerima iz Meneghettija za sve koji traže zaposlenje ili priliku za stažiranje ove sezone.
Pročitaj više

Što smo naučili u COVID-19 vrijeme

Novonastala situacija omogućila nam je da taj cilj - ostvarivanje punog potencijala svakog polaznika i usmjerenost na pojedinca – podignemo na ljestvicu više. Naučili smo da nam ovo vrijeme, iako na mnogo načina zastrašujuće, pruža mogućnosti da se usredotočimo na sebe, nastavimo svoje obrazovanje, istražimo usavršavamo svoje vještine i treniramo hrabrost u privatnom i profesionalnom životu.
Pročitaj više