Sanja Sajko

 

 

 

 

 

 

 

Gost predavač slastičarskih praktikuma

"Slastičari nikada ne smiju prestati čitati, proučavati i učiti. To je posao koji od tebe traži da si konstantno u toku i da znaš nove trendove. Jednostavno moraš biti 100% u slastičarstvu."

Uz dugogodišnje iskustvo u slastičarstvu, Sanja Sajko usavršavala se uz bok poznate hrvatske slastičarke Petre Jelenić u slastičarnici Mak na konac, bila voditelj slastičarskog odjela restorana Rougemarin, te razveseljavala goste zagrebačkog restorana Time,  Amadria Park Capital hotela u Zagrebu, a danas i hotela Le Premier. Profesionalno slastičarstvo veže ju i uz jedan od prvih hrvatskih restorana s Michelinovom zvjezdicom, dubrovačkog restorana 360. Nakon televizijskog show-a na kojemu postaje prava zvijezda, njezina slastičarska karijera u neprestanom je uzletu. Uz slastičarstvo, Sanja uživa raditi i kao mentor. Tako svoja profesionalna iskustva i znanja prenosi polaznicima Kulinarskog Instituta Kul IN gdje radi kao gost predavač.