Tečajevi na zahtjev

Kulinarski Institut Kul IN u svojoj vrhunski opremljenoj kuhinji za profesionalne kulinarske edukacije i sa stručnim timom predavača može organizirati za grupe različitih veličina polaznika tečajeve na zahtjev.

Ove vrste tečajeva omogućuju polaznicima da u zadanom vremenskom periodu specijaliziraju svoja znanja i nauče točno određene vještine koje im omogućuju uspješniji nastavak daljnje profesionalne karijere. U suradnji s Kul IN-ovim timom predavača svaki zahtjev za tečajem se posebno osmišljava u suradnji s grupom polaznika.

U sklopu tečajeva interesenti imaju mogućnost dodatno specijalizirati svoja znanja i vještine u kuharstvu i slastičarstvu, bilo da se radi o: temaljnim kulinarskim vještinama, talijanskoj kuhinji, tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji, catering-u i buffet-u, slastičarstvu, dekoriranju, serviranju, izradi jelovnika, poslovnim planovima itd. Uz tečajeve mogu se organizirati degustacije u vinarijama, na Obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima ili određenim proizvodnim prehrambenim centrima prema želji.

Za polaznike koji imaju želju iz prve ruke iskusiti i doživjeti rad vrhunskih profesionalni kuhara Italije, Kulinarski Institut Kul IN u suradnji s talijanskom partnerskom kulinarskom akademijom ALMA, la Scuola Internazionale di Cucina Italiana može organizirati internacionalnu edukaciju. 

 

Tečajevi na zahtjev namijenjeni su:

  • Hotelima
  • Restoranima
  • Ugostiteljskim objektima
  • Agroturizmima
  • Udrugama i savezima kuhara i slastičara
  • Voditeljima restorana
  • Profesionalnim kuharima i slastičarima

 

Vaš zahtjev možete poslati putem e-maila na info@kulinst.com te na brojeve telefona 044/538 880 i 099 266 8918.

1.      Hotelima

2.      Restoranima

3.      Ugostiteljskim objektima

4.      Agroturizmima

5.      Udrugama i savezima kuhara i slastičara

6.      Voditeljima restorana

7.      Profesionalnim kuharima i slastičarima