Specijalizirani tečajevi jezika za gastronomiju

Od gostiju do kulinarskog osoblja, suvremena gastronomska scena postaje sve više međunarodno okruženje. Kuhari iz cijelog svijeta mogu se nerijetko naći zajedno radeći u istom restoranu. Mnogi se profesionalni kuhari i slastičari ponose upravo svojim međunarodnim karijerama, čime se kulinarstvo opravdano povezuje sa strukama u kojima se upravo često putuje.

Ne samo da je strani jezik koristan za svakodnevni rad u kuhinji, već se i većina standardne terminologije koja se koristi u ovoj industriji temelji na talijanskom, francuskom, engleskom ili njemačkom jeziku. U cilju jačanja kulinarskih temelja naših polaznika i pomažući im da budu konkurentniji na globalnoj restoranskoj sceni, Kul IN nudi specijalizirane tečajeve jezika za kulinarstvo. Uz programe Kulinarstvo, Profesionalni slastičar, Kulinarski management i program Catering i buffet, polaznici mogu odabrati i program učenja talijanskog, francuskog, engleskog ili njemačkog jezika.

Uz učenje gramatike, vokabulara, izgovora i jezične funkcije, program se usredotočuju i na važne termine koji se koriste u kulinarstvu. Osim vježbanja stranog jezika kroz rad u predavaonici i domaće zadaće, polaznici imaju priliku primjenjivati i ono što su naučili tijekom svojih kulinarskih praktikuma. Do kraja tečaja, polaznici će biti u mogućnosti učinkovito komunicirati ili raditi u nekoj od međunarodnih kuhinja.

Nakon uspješnog završetka odabranog jezičnog tečaja polaznici dobivaju jedan od sljedećih certifikata na početnoj, srednjoj ili naprednoj razini:

Specijalizirani talijanski jezik za gastronomiju

Specijalizirani francuski za gastronomiju

Specijalizirani engleski jezik za gastronomiju

Specijalizirani njemački jezik za gastronomiju

 

Detalji predmeta:

Naziv: Specijalizirani tečajevi jezika za gastronomiju

Izbor jezika: talijanski, francuski, engleski, njemački

Trajanje: 2 mjeseca (72 lekcije, 54 sata)

Materijali:  Kul IN osigurava materijale

Cijena tečaja: 375,00 Eura, PDV je uključen u cijenu

Prijaviti se možete na info@kulinst.com

"Zemlje koje imaju najširi raspon dijalekata su one u kojima i kuhanje preuzima najrazličitije oblike."

- Mario Pei, talijansko-američki jezikoslovac i profesor jezika


KUL_IN_Prijavnica_Specijalizirani_Jezici_Za_Kulinarstvo
IMG_7808.jpg IMG_7834.jpg IMG_7908.jpg IMG_7964.jpg IMG_8000.jpg IMG_8055.jpg IMG_8065.jpg IMG_8090.jpg IMG_8159.jpg IMG_9576.jpg IMG_9579.jpg IMG_9615.jpg