Tečaj artisan pekarstva

Današnji trendovi suvremenog života sve više se okreću tradicionalnim i autentičnim trenutcima koji u fokus stavljaju kvalitetu. S tim na umu, te sa željom da se približimo zaboravljenim metodama i vještinama, Kulinarski Institut Kul IN osmislio je Tečaj artisan pekarstva namijenjen amaterima, profesionalcima i svim ljubiteljima hrskave korice kruha.

 

Tečaj artisan pekarstva ima za cilj pružiti vam konkretna znanja o majstorskom (artisan) načinu pripreme kruha i pekarskih proizvoda, naučiti vas o njegovima kvalitetama i posebnostima. Kroz 5 dana intenzivnog rada, polaznici tečaja savladat će osnovne postulate tradicionalne pripreme pekarskih proizvoda te biti osposobljeni za daljnji razvoj svojih artisan proizvoda. 

Tijekom tečaja polaznici će naučiti sve o kulturama kvasca te kako on djeluje na tijesto, fermentaciji, pripremi startera i tijesta na majstorski (artisan) način bez aditiva i pojačivača okusa, kako plesti peciva i dekorirati pekarske proizvode a sve to koristeći razne vrste punozrnatog brašna. Tečaj će vas upoznati s osnovnim principima majstorskog pekarstva, izradom kruha i peciva od kukuruznog, heljdinog i raženog brašna, izradom kruha i peciva od brašna cjelovitog zrna, načinima pletenja peciva, slatkim kvasnim tijestima, kvasnim i beskvasnim lisnatim tijestima te quichevima.  

Broj sati: 30 sati

*Cijena tečaja: 980,00 Eura (PDV je uključen u cijenu)

*Obavještavamo vas da će se od 1.6.2022. povećati cijene tečajeva. Svi polaznici koji dovrše proces prijave do 31.5.2022. upisuju željeni tečaj po trenutnoj cijeni. Nova cijena će biti 1.250,00 EUR (PDV uključen u cijenu). 

Navedena cijena uključuje:

  • Cjelokupan Tečaj artisan pekarstva
  • Smještaj u mjestu odvijanja nastave (Sisak)
  • Ručak u Kul IN-u
  • Nastavni materijal
  • Pregača

 

Prijaviti se možete preko kontakt obrasca, putem e-maila info@kulinst.com te na broj telefona 044/538 880.

KUL_IN_Prijavnica_Artisan_Pekarstvo