
Kulinarska profesija nudi brojne mogućnosti specijalizacije, a jedna od njih je catering i buffet. Svjetski trendovi i standardi u posluživanju, pripremanju i serviranju hrane sve su više prisutni i na hrvatskom tržištu. Upravo iz tih razloga, manifestacije, obljetnice te društvena i poslovna događanja su nezamisliva bez dobre usluge hrane i pića. Osnovni cilj cateringa i buffeta je pružanje zaokruženog gastronomskog užitka.
U sklopu ovog programa polaznici ne samo što će naučiti tehnike pripreme hrane, stilove i načine aranžiranja, već i profesionalne standarde prezentacije i usluge hrane.
Program Profesionalni kuhar za catering i buffet je namijenjen pojedincima koji žele proširiti svoja znanja i usmjeriti svoju profesionalnu karijeru prema svijetu kulinarstva, bez obzira na fokus dosadašnjeg djelovanja.
Po završetku programa Kul IN dodjeljuje Kul IN certifikat Profesionalni kuhar za catering i buffet.
Trajanje programa: 3 mjeseca
Termini izvođenja nastave:
- 10.10.2023. – 19.12.2023.
- 16.01.2024. – 21.03.2024.
- 02.04.2024. – 11.06.2024.
Cijena programa: 7.125,00 Eura, PDV je uključen u cijenu.
*Upisi za sve termine su otvoreni!
NAPOMENA: Od 1.6.2023. mijenjat će se cijene programa. Nova cijena bit će 9.250,00 EUR (PDV uključen). Polaznici koji dovrše proces prijave do tog datuma, upisuju željeni program po trenutnoj cijeni.
Navedena cijena uključuje:
- Cjelokupan program Profesionalni kuhar za catering i buffet
- Smještaj u mjestu odvijanja nastave (Sisak)
- Ručak od ponedjeljka do petka (Sisak)
- Prijevoz tijekom terenske nastave i izleta
- Nastavni materijal (digitalna literatura)
- Uniforme
Detaljan pregled programa:
PREDMET |
BR. SATI |
METODE UČENJA |
Uvod u catering i buffet | 6 | Teorija i vježbe |
Oprema i metode rada u cateringu i buffetu | 23 | Teorije i vježbe |
Obrada i čuvanje namirnica | 21 | Teorija i vježbe |
Izrada recepata i jelovnika | 13 | Teorija i vježbe |
Svjetski trendovi u cateringu i buffetu | 6 | Teorija i vježbe |
Organizacija posebnih catering i buffet događaja | 15 | Teorija i vježbe |
Sigurnost u kuhinji i zaštita na radu | 17 | Teorija i vježbe |
Praktična nastava | 130 | Praksa |
Osnove enologije i kušanja vina | 42 | Teorija i vježbe |
Menagament u ugostiteljstvu | 10 | Teorija i vježbe |
Ukupan broj sati |
283 |
|
Ukupan broj mjeseci |
2 |
|
Ostale informacije o školovanju:
- Nastavni program: 5 sati kulinarskih praktikuma, svakim danom od ponedjeljka do petka
- Jezik: hrvatski i engleski jezik
- Nastavni materijali: osigurani od strane Kul IN-a
- Uniforme: osigurane od strane Kul IN-a
Za sva dodatna pitanja i informacije javite se na:
- email: info@kulinst.com
- tel: +385-44-538-880
Pozivamo vas da nas dođete posjetiti. U obilazak škole uključeno je stručno vodstvo i upoznavanje s predavačima.
Kul IN je mjesto gdje se Vaša strast pretvara u uzbudljivu karijeru u čudesnom svijetu hrane, pića i slastica.
Obratite nam se s povjerenjem već danas!
Želite rezervirati sastanak s Kul IN-om? Kliknite ovdje i rezervirajte svoj termin.