Zdravo slastičarstvo – bezglutenske, veganske i sirove slastice

Suvremene prehrambene potrebe zahtjevaju nova znanja i vještine u slastičarstvu. Razumijevanje alergena, veganske prehrane, bezglutenskih slastica ili slastica bez laktoze neophodni su u kreiranju zdrave slastičarske ponude. Kako spojiti zdrave okuse, trendi serviranja te iskoristiti sve te zanimljive namirnice od orašastih plodova, biljnih sirupa, sjemenki i voća u stvaranju finih i šarmantnih deserata, naučit ćete upravo u sklopu tečaja.Tijekom tečaja polaznici će imati priliku usavršiti pripremu: keksa, granola, slatkih kruhova, deserata u čaši, monoporcija, sirovih torti te zdravih jestivih dekoracija.

 

Voditelj tečaja: Sanja Sajko

Termin održavanja: 21. - 27. rujna 2020.

Broj sati: 45 sati

Cijena tečaja: 685,00 Eura (PDV je uključen u cijenu)

Navedena cijena uključuje:

  • Cjelokupan tečaj zdravog slastičarstva
  • Smještaj u mjestu odvijanja nastave (Sisak)
  • Ručak u Kul IN-u
  • Nastavni materijal
  • Pregača

 

Prijaviti se možete preko kontakt obrasca, putem e-maila info@kulinst.com te na brojeve telefona 044/538 880 i 099 266 8918.