
Suvremene prehrambene potrebe zahtjevaju nova znanja i vještine u slastičarstvu. Razumijevanje alergena, veganske prehrane, bezglutenskih slastica ili slastica bez laktoze neophodni su u kreiranju zdrave slastičarske ponude. Kako spojiti zdrave okuse, trendi serviranja te iskoristiti sve te zanimljive namirnice od orašastih plodova, biljnih sirupa, sjemenki i voća u stvaranju finih i šarmantnih deserata, naučit ćete upravo u sklopu tečaja.Tijekom tečaja polaznici će imati priliku usavršiti pripremu: keksa, granola, slatkih kruhova, deserata u čaši, monoporcija, sirovih torti te zdravih jestivih dekoracija.
Voditelj tečaja: Sanja Sajko
Termin održavanja: 13. - 18. rujna 2021.
Broj sati: 42 sati
Cijena tečaja: 750,00 Eura (PDV je uključen u cijenu)
Navedena cijena uključuje:
- Cjelokupan tečaj zdravog slastičarstva
- Smještaj u mjestu odvijanja nastave (Sisak)
- Ručak u Kul IN-u
- Nastavni materijal
- Pregača
Prijaviti se možete preko kontakt obrasca, putem e-maila info@kulinst.com te na broj telefona 044/538 880.