Tečaj pripreme steaka

Priprema steaka podrazumijeva i uključuje vještinu obrade i očuvanja kvalitete mesa, pažljivu pripremu i poznavanje karakteristika namirnice s kojom se radi. 

Kako prepoznati dobar proizvod? Kako pravilno rukovati njime i pružiti osobama koje probaju naš steak nezaboravno iskustvo?

Tečaj pripreme steaka osmišljen je s ciljem da odgovori na ova i slična pitanja te polaznicima pruži praktična znanja kojima će svoje vještine rada s mesom podići na višu razinu. Upoznat ćemo se s tehnikama pripreme, rezanja i slaganja steakova s umacima te uživati uz učenje i vrhunski opremljenim Kul IN praktikuma. 

Kroz 3 dana prakse polaznici prolaze osnovne tehnike obrade pojedinih dijelova mesa s obzirom na karakteristike reza, upoznaju se sa svrhom i vrstama raznih marinada te s tehnikama sotiranja, pečenja, konfitiranja i sous vide-a, dok uz goste predavače dobiju dodatna znanja o tehnici dry age metode, grill i barbecue metodi i raznolikosti ponude (vrste mesa, dobavljači, kvaliteta) na tržištu.

Datum: 31.08.2021. - 02.09.2021.

Cijena: 5.625,00 kn (PDV uključen u cijenu)

U cijenu uključeno:

Edukacija

Smještaj za polaznike

Ručak u danima edukacije

Chef instruktori, 3 gosta predavača

Nastavni materijali

Pregača

Priznanje

Prijave su otvorene do 01.08.2021.

Za više informacija, kontaktirajte nas putem:

E-Mail: info@kulinst.com

Telefon: +385 (44) 538 880

 

Vidimo se u Kul IN-u!