
Priprema steaka podrazumijeva i uključuje vještinu obrade i očuvanja kvalitete mesa, pažljivu pripremu i poznavanje karakteristika namirnice s kojom se radi.
Kako prepoznati dobar proizvod? Kako pravilno rukovati njime i pružiti osobama koje probaju naš steak nezaboravno iskustvo?
Tečaj pripreme steaka osmišljen je s ciljem da odgovori na ova i slična pitanja te polaznicima pruži praktična znanja kojima će svoje vještine rada s mesom podići na višu razinu. Upoznat ćemo se s tehnikama pripreme, rezanja i slaganja steakova s umacima te uživati uz učenje i vrhunski opremljenim Kul IN praktikuma.
Kroz 3 dana prakse polaznici prolaze osnovne tehnike obrade pojedinih dijelova mesa s obzirom na karakteristike reza, upoznaju se sa svrhom i vrstama raznih marinada te s tehnikama sotiranja, pečenja, konfitiranja i sous vide-a, dok uz goste predavače dobiju dodatna znanja o tehnici dry age metode, grill i barbecue metodi i raznolikosti ponude (vrste mesa, dobavljači, kvaliteta) na tržištu.
Cijena: 1.025,00 EUR (PDV uključen u cijenu)
U cijenu uključeno:
Edukacija
Smještaj za polaznike
Ručak u danima edukacije
Chef instruktori
Nastavni materijali
Pregača
Priznanje
Za više informacija, kontaktirajte nas putem:
E-Mail: info@kulinst.com
Telefon: +385 (44) 538 880
Vidimo se u Kul IN-u!