Tečaj pripreme sushija

 

Organiziramo jednodnevni Tečaj pripreme sushija. U goste nam dolazi sushi majstor Marin Martinković koji se u Japanu specijalizirao za pripremu sushija na Tokyo Sushi Academy, a danas radi u fusion restoranu Maka Maka u Splitu.

 

 

OPIS TEČAJA

Polaznici će uz stručno vodstvo Kul IN guest chefa Marina Martinkovića pripremit ćete sami svoj sushi i upoznati i svladati koncept sushija, osnovne rezove i vrste sushija te načine pripreme. Proći ćemo osnovne tehnike rezanja, kao i tehnike obrade namirnice, pripremu priloga i učiti o ulozi priloga, te pravilnom začinjavanju i dovršavanju jela.

Za sudjelovanje nije potrebno imati predznanje iz pripreme sushija. 

Uz praktični dio, Marin će održati i predavanje o sushiju i povijesti sushija, kulturi ponašanja oko sirove ribe te razlikama između jpanskog sushija i “zapadnog” sushija. Nakon predavanja i demonstracije, svaki polaznik će uz vodstvo predavača samostalno pripremati svoj sushi na više načina.

Cijena: 300 EUR (PDV uključen u cijenu)

Za prijavu je dovoljno javiti nam se preko kontakt obrasca.

Za više informacija:

E-Mail: info@kulinst.com

Tel: +385 (44) 538 880

IMG_3730.jpg IMG_3672.jpg IMG_3743-3.jpg IMG_3782.jpg IMG_3802.jpg IMG_3816.jpg IMG_3873-2.jpg IMG_3881.jpg IMG_3915.jpg