
Organiziramo jednodnevni Tečaj pripreme sushija. U goste nam dolazi sushi majstor Marin Martinković koji se u Japanu specijalizirao za pripremu sushija na Tokyo Sushi Academy, a danas radi u fusion restoranu Maka Maka u Splitu.
OPIS TEČAJA
Polaznici će uz stručno vodstvo Kul IN guest chefa Marina Martinkovića pripremit ćete sami svoj sushi i upoznati i svladati koncept sushija, osnovne rezove i vrste sushija te načine pripreme. Proći ćemo osnovne tehnike rezanja, kao i tehnike obrade namirnice, pripremu priloga i učiti o ulozi priloga, te pravilnom začinjavanju i dovršavanju jela.
Za sudjelovanje nije potrebno imati predznanje iz pripreme sushija.
Uz praktični dio, Marin će održati i predavanje o sushiju i povijesti sushija, kulturi ponašanja oko sirove ribe te razlikama između jpanskog sushija i “zapadnog” sushija. Nakon predavanja i demonstracije, svaki polaznik će uz vodstvo predavača samostalno pripremati svoj sushi na više načina.
Cijena: 300 EUR (PDV uključen u cijenu)
Za prijavu je dovoljno javiti nam se preko kontakt obrasca.
Za više informacija:
E-Mail: info@kulinst.com
Tel: +385 (44) 538 880