Kul IN-ov ured u New Yorku

 

 

S veseljem vam predstavljamo naš ured u New Yorku!

 

 

 

 

 

Gastronomija je uistinu globalna industrija koja obuhvaća različite kulture i pruža svijetu ukusne kulinarske užitke. Da biste to vidjeli iz prve ruke, provjerite Kul IN-ovu obitelj alumnija iz cijelog svijeta i shvatit ćete što mislimo. Međutim, ovaj put idemo korak dalje – otvaramo ured u New Yorku!

S obzirom na sve veći interes polaznika iz sjeverne Amerike za školovanjem u Kulinarskom Institutu Kul IN, odlučili smo se novu školsku godinu započeti svečanim otvorenjem ureda u New York. Naš newyorški tim bit će na raspolaganju brojnim međunarodnim polaznicima koji sve više traže načine kako da kroz školovanje, uče i putuju. 

Ured u New Yorku će biti na raspolaganju za upise svim polaznicima koji žele steći profesionalno znanje i postati kvalificirani chefovi, slastičari ili sommelieri, pomoći u izboru programa, kako se prijaviti i obaviti sve potrebne pripreme za putovanje u Hrvatsku te uputiti u dodatne programe usavršavanja. 

S povjerenjem nam se obratite putem e-maila na newyork@kulinst.com ili nas posjetite na njujorškoj adresi: 55 Broadway 3. kat, New York, NY 10006, Bond Collective.

 

Ne zaboravite pregledati naše programe i prijaviti se za termin u listopadu!