Što spaja pivo, ekologiju i karijeru?

Karijera u gastronomiji pruža priliku da usavršite pripremu različitih svjetskih kuhinja, upoznate različite kulture i radite širom svijeta. Međutim, kako biste postigli svoj cilj, morat ćete svladati mnoge suvremene zahtjeve koje ugostiteljstvo i gastronomija postavljaju pred chefove i pastry chefove. 

Upisi za programe u listopadu traju do 15. kolovoza 2022.

Kako postići izvrsnost?

Polaznici Kul IN-a surađuju s mnogim guest chefovima koji imaju različite karaktere i pristupe gastronomiji, ali zajedničko im je što su na sebi svojstvene načine postigli uspjeh u gastronomiji.

Plan nastave nudi sveobuhvatni pogled na gastronomiju i priprema polaznike za različite situacije u kojima se mogu naći kad započnu svoju karijeru. Nakon što završe s kulinarskim ili slastičarskim praktikumima za taj dan, polaznici imaju predavanja o vinima, gdje uče parirati vino s hranom i cijeniti vino kao neizostavnu namirnicu.

Tijekom predavanja iz managementa, polaznici uče svladati poslovne aspekte gastronomije, osmisliti svoj poslovni plan te vagati rizike i benefite u stalno promjenjivom poslovnom okruženju.

Nadalje, uveli smo 2 nova predmeta i dodatne sate prakse kako bismo osigurali da Kul IN polaznici budu u potpunosti spremni postati novi kulinarski lideri:

Dodatna praksa

Osim svakodnevno u praktikumima, polaznici Kul IN-a utvrđuju naučeno i u naša dvije Kul IN-ove zalogajnice. Ondje testiraju svoje vještine i prilagođavaju se radu u stvarnom okruženju. Organizacijske vještine najbolje se usvajaju u praksi te polaznici savladaju vještine upravljanja i fleksibilnost tijekom prakse. Također dobivaju uvid u kreiranje jelovnika, hijerarhiju kuhinje i rastu u vještini i strpljenju.

Beer Lab

Pivo predstavlja nov izvor kreativnosti u gastronomiji. Stoga smo otvorili centar za proizvodnju craft piva. Kul IN Beer Lab izvor je šireg obrazovanja neophodnog za potpuno razumijevanje prehrambene industrije. Polaznici imaju priliku napraviti svoje pivo i naučiti kako prepoznati vrhunski pivski proizvod. Osim što sudjeluju u procesu pripreme piva, polaznici savladaju različite načine posluživanja piva i uče parirati pivo s hranom.

Kitchen Ecology

Tijekom predmeta iz Kitchen Ecology polaznici uče preispitivati tradicionalne koncepte gastronomije, prihvatiti ideju zero-waste gastronomije i razumjeti vođenje ekološki osviještenog restorana. Tijekom programa polaznici nauče prepoznati koje su gastronomske prakse doista ekološke, a koje samo djeluju tako, što će im omogućiti da pozitivno utječu na održivi razvoj gastronomije i ugostiteljstva u svojoj budućoj karijeri.

 

Pridružite nam se i pretvorite svoju strast u karijeru iz snova.