
U goste nam dolazi bivša polaznica Kul IN-a i Michelin slastičarka Lena Šarić!
Lenina mlada karijera dosad je posuta zvjezdicama, i to svima nam omiljenim Michelin zvjezdicama. Po završetku Kul IN-a četiri je godine svojim slasticama uveseljavala goste Boškinca, jednog od najboljih primjera kvalitetne turističke ponude na Jadranu - hotela čiji je restoran postao i ponosni vlasnik Michelinove zvjezdice baš u vrijeme kad je Lena ondje radila. U međuvremenu je stažirala u restoranu s 3 Michelina u Münchenu uz mentorstvo chefa Jana Hartwiga i pastry chefa Christiana Humbsa, pohađala masterclassove poznatih pastry chefova poput Tonija Rodrigueza i danas bez zadrške ostvaruje svoje slastičarske snove.
Kroz školovanje i rad izbrusila je svoj stil pripreme slastica, a sada će tajne Michelin slastičara podijeliti i s vama!
Pripremat ćemo i uživati u restoranskim slasticama na Lenin način. Za ovaj masterclass Lena je pripremila autorske recepte i slastice s osobnim pečatom. Oduševit će nas modernim tehnikama pripreme i serviranja, neočekivanim kombinacijama i inovativnim okusima.
Pridružite nam se u petak, 27. studenog,
u Kul IN-u (Capraška ulica 12, 44 010 Sisak), od 15 do 18 sati !
Broj sudionika masterclassa je ograničen. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!
Kotizacija: 625 kn (PDV uključen u cijenu)
Prijaviti se možete putem e-maila na info@kulinst.com te na broj telefona 044/538 880.
Dovoljno je poslati nam vaš OIB, adresu, ime i prezime kako bismo vam poslali predračun.
Vidimo se u Kul IN-u!