Radionica restoranskih slastica Michelin slastičarke Lene Šarić

U goste nam dolazi bivša polaznica Kul IN-a i Michelin slastičarka Lena Šarić!

Lenina mlada karijera dosad je posuta zvjezdicama, i to svima nam omiljenim Michelin zvjezdicama. Po završetku Kul IN-a četiri je godine svojim slasticama uveseljavala goste Boškinca, jednog od najboljih primjera kvalitetne turističke ponude na Jadranu - hotela čiji je restoran postao i ponosni vlasnik Michelinove zvjezdice baš u vrijeme kad je Lena ondje radila. U međuvremenu je stažirala u restoranu s 3 Michelina u Münchenu uz mentorstvo chefa Jana Hartwiga i pastry chefa Christiana Humbsa, pohađala masterclassove poznatih pastry chefova poput Tonija Rodrigueza i danas bez zadrške ostvaruje svoje slastičarske snove.

Kroz školovanje i rad izbrusila je svoj stil pripreme slastica, a sada će tajne Michelin slastičara podijeliti i s vama!

Pripremat ćemo i uživati u restoranskim slasticama na Lenin način. Za ovaj masterclass Lena je pripremila autorske recepte i slastice s osobnim pečatom. Oduševit će nas modernim tehnikama pripreme i serviranja, neočekivanim kombinacijama i inovativnim okusima.

 

Pridružite nam se u petak, 27. studenog,

u Kul IN-u (Capraška ulica 12, 44 010 Sisak), od 15 do 18 sati !

 

Broj sudionika masterclassa je ograničen. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

 

 Kotizacija: 625 kn (PDV uključen u cijenu)

 

Prijaviti se možete putem e-maila na info@kulinst.com te na broj telefona 044/538 880.

Dovoljno je poslati nam vaš OIB, adresu, ime i prezime kako bismo vam poslali predračun.

Vidimo se u Kul IN-u!