Što mi školovanje u Kul IN-u donosi?

Gastronomija i ugostiteljstvo ponovno se bude i stvaraju nova radna mjesta. Drago nam je što je Kul IN dio te priče i što možemo pomoći našim bivšim i budućim polaznicima da pronađu idealno zaposlenje čak i u nepredvidivim vremenima. Vođeni tom idejom, organizirali smo još jedan Dan karijera s našim dugogodišnjim partnerima iz Meneghettija za sve koji traže zaposlenje ili priliku za stažiranje ove sezone.

 

Foto: Meneghetti

Drago nam je vidjeti da se gastronomija i ugostiteljstvo ponovno bude te smo opet pokazali kako smo najfleksibilnija grana gospodarstva, spremna za nove pothvate ove sezone. S tim na umu, Kul IN je organizirao Dan karijera za bivše i sadašnje polaznike Kul IN programa u suradnji s renomiranim istarskim hotelom i vinarijom Meneghetti koji će se održati 1. ožujka 2021. od 12 do 17 h u prostorijama Kul IN-a. Tijekom programa polaznici razviju vještine koje vrhunski ugostiteljski objekti traže od svojih zaposlenika, nauče kako pristupiti razgovoru za posao i kako proaktivno pristupiti razvijanju svoje karijere. Na nama je da im omogućimo da naučeno i primijene! Ponosni smo što im možemo omogućiti pristup kvalitetnim opcijama stažiranja i zaposlenja nakon programa, uvijek smo tu da ih usmjerimo, a ostalo je na njima i najviše volimo diviti se kad postignu cilj koji su postavili.

U sklopu Dana karijera, polaznici će se predstaviti Meneghetti timu, predati svoj životopis i imati intervju za posao kuhara ili slastičara u Meneghettiju.  Osim službenog dijela, sudionici će uživati i u cooking showu koji su pripremili Meneghettijev sous chef i bivši polaznik Kul IN-a Andrej Ivanšić, najinovativnija hrvatska slastičarka Dragana Kovačević te Meneghettijev stručnjak za pekarske proizvode Kristijan Kovačević. Pratite događanja u Kul IN-u, a u međuvremenu pročitajte priče naših polaznika koji su svoj san o radu i stažiranju ostvarili upravo u Meneghettiju.

Sudjelovanje na Danu karijera otvoreno je za sve bivše i sadašnje polaznike koji se mogu prijaviti preko email adrese na info@kulinst.com

Anastasiya u Meneghettiju

Jovana u Meneghettiju

Naslovna fotografija: Meneghetti

Galerija fotografija: Meneghetti

meneghetti2.jpg meneghetti3.jpg meneghetti4.jpg meneghetti5.jpg meneghetti7.jpg meneghetti8.jpg meneghetti9.jpg meneghetti10.jpg