
Trendovi u gastronomiji uvijek su u pokretu i donose svježe ideje koje kuhari i slastičari mogu implementirati u svakodnevnom radu te ažurirati svoje vještine i oplemeniti ponudu. Sladoled kao zaokružena namirnica i njegova iskoristivost u kulinarstvu jedni su od najnovijih i najintrigantnijih gastro trendova u svijetu. Kul IN je osmislio jednodnevni tečaj pripreme gastronomskog i artisan sladoleda i tako uveo novost u gastro-edukacijsku ponudu na ovim prostorima. Tečaj je namijenjen kuharima, slastičarima i ostalim zaljubljenicima u sladoled kao namirnicu.
Polaznici će se upoznati s pripremom i karakteristikama sladoleda i gelata te naučiti razmišljati o gelatu izvan tradicionalnog, slatkog konteksta i razmotriti koje su mogućnosti sladoleda kada se on pojavljuje kao savory opcija i glavno jelo.
- Izračun receptura
- Sladoled kao glavno jelo
- Pariranje sladoleda
- Plating sladoleda
- Teorija sladoleda
- Priprema klasičnog sladoleda
- Priprema gurmanskog sladoleda
- Razlika između gelata/sladoleda/sorbeta
Datum: 24. travnja 2021.
Vrijeme održavanja: 10-17 h
Cijena: 1850,00 kn (PDV uključen u cijenu)
Mentori: Morana Mijač i Sanja Sajko
Prijavite se na info@kulinst.com i vidimo se u Kul IN-u!