Dan karijera uz restoran i B&B hotel Blu

U iščekivanju nove sezone, gastronomija i ugostiteljstvo ponovno se bude i stvaraju nova radna mjesta. Drago nam je što je Kul IN dio te priče i što možemo pomoći našim bivšim i budućim polaznicima da pronađu idealno zaposlenje čak i u nepredvidivim vremenima. Stoga smo organizirali još jedan Dan karijera u suradnji s bed&breakfast hotelom Blu iz Rovinja za sve koji traže zaposlenje ili priliku za stažiranje ove sezone.

Drago nam je vidjeti da se s ljepšim vremenom situacija razvedrava i u svijetu gastronomije i ugostiteljstva. S tim na umu, Kul IN je organizirao Dan karijera za bivše i sadašnje polaznike Kul IN programa u suradnji s istarskim B&B hotelom Blu koji će se održati 20. travnja 2021. od 12 do 17 h u prostorijama Kul IN-a. 

U sklopu Dana karijera, polaznici će se predstaviti timu restorana koji djeluje u sklopu B&B hotela Blu, predati svoj životopis i imati intervju za posao kuhara ili slastičara. 

Osim službenog dijela, sudionici će uživati i u cooking showu i masterclassu koji će pripremiti tim restorana Blu - chef Marko Aćimović, šef sale Lorenzo Bercan i chef kuhinje Roko Nikolić koji je ujedno i bivši polaznik Kul IN-a.

Upoznat ćemo se s konceptom moderne bistrologije i vidjeti pripremu 4 a la carte jela. Više detalja donosimo uskoro, a u međuvremenu pratite naša događanja i pročitajte intervju s Rokom, kojemu je Kul IN bio prva stanica na putu prema karijeri u gastronomiji.

Sudjelovanje na Danu karijera otvoreno je za sve bivše i sadašnje polaznike koji se mogu prijaviti preko email adrese na info@kulinst.com