Najbolja slastičarka na svijetu

 

 

Ponosni smo što možemo reći da je, danas najbolja slastičarka na svijetu, Maša Salopek, svoje početke upravo imala u Kul IN-u na programu Profesionalni slastičar.

Na jučerašnjoj dodjeli nagrada The Best Chef, slastičarka i Kul IN alumna Maša Salopek, koja trenutno radi u restoranu s dvije Michelin zvjezdice Hiša Franko proglašena je najboljom pastry cheficom na svijetu. Prestižnu nagradu The Best Chef dodjeljuje struka i to je čini jednom od najprestižnijih titula u gastro svijetu.

Nakon programa Profesionalni slastičar radila je u Dubravkinom putu, Plavom podrumu te hotelu Lone u Rovinju, a konačno se skrasila kao dio tima Hiše Franko prije nekoliko godina. 
Čestitke Maši još jednom od cijelog Kul IN tima!
Čitavu The Best Chef listu pobjednika možete pogledati ovdje.
241753045_4302000413229353_4081123103003407587_n.jpg 12247750_1031823600226061_899441041468913283_o.jpg 12696938_1006243306117424_6811960747134290118_o.jpg 12698241_1003238203084601_5126099517945564242_o.jpg 12901394_1031824140226007_940392468551031595_o.jpg