
Tečaj azijske kuhinje približit će polaznicima tehnike, koncepte i postulate na kojima se temelje najpopularniji azijski specijaliteti.
Trajanje: 2 dana
Program: 6 h dnevno praktikuma i predavanja
Tijekom prvog dana polaznici će uz stručno vodstvo upoznati i svladati koncept sushija, osnovne rezove i vrste sushija te načine pripreme. Drugog dana radionice fokus stavljamo na wok i na raznovrsnost namirnica, kondimenata i umaka koje pronalazimo na istoku. Polaznici će proći osnovne tehnike rezanja, kao i tehnike obrade namirnice, pripremu priloga i učiti o ulozi priloga, te pravilnom začinjavanju i dovršavanju wok jela.
1. dan - Stir fry tehnika
Teorija (1h): Razumijevanje WOK koncepta, razumijevanje namirnica i umaka
u azijskoj kuhinji
Praktični dio (5h): Wok, riža, rezanci
2. dan - Sushi
Teorija (1h): Uvod u sushi, razumijevanje osnovnih rezova i tehnika pripreme s obzirom na vrstu sushija
Praktični dio (5h): Vrste sushija, rezovi, umaci, dodaci i marinade
Cijena tečaja po osobi: 4.000,00 KN (PDV uključen u cijenu)
U cijenu uključeno:
- Edukacija
- Smještaj za polaznike
- Ručak u danima edukacije
- Chef instruktori
- Nastavni materijali
- Pregača
- Priznanje
Za dodatne informacije obratite se na info@kulinst.com
Vidimo se u Kul IN-u!