Tečaj azijske kuhinje

 

 

Tečaj azijske kuhinje približit će polaznicima tehnike, koncepte i postulate na kojima se temelje najpopularniji azijski specijaliteti.

 

 

Trajanje2 dana 

Program6 h dnevno praktikuma i predavanja 

Tijekom prvog dana polaznici će uz stručno vodstvo upoznati i svladati koncept sushija, osnovne rezove i vrste sushija te načine pripreme. Drugog dana radionice fokus stavljamo na wok i na raznovrsnost namirnica, kondimenata i umaka koje pronalazimo na istoku. Polaznici će proći osnovne tehnike rezanja, kao i tehnike obrade namirnice, pripremu priloga i učiti o ulozi priloga, te pravilnom začinjavanju i dovršavanju wok jela. 

1. dan - Stir fry tehnika

Teorija (1h): Razumijevanje WOK konceptarazumijevanje namirnica i umaka 

azijskoj kuhinji 

Praktični dio (5h): Wok, riža, rezanci

2. dan - Sushi

Teorija (1h): Uvod u sushi, razumijevanje osnovnih rezova i tehnika pripreme s obzirom na vrstu sushija

Praktični dio (5h): Vrste sushija, rezovi, umaci, dodaci i marinade 

 

Cijena tečaja po osobi: 4.000,00 KN (PDV  uključen u cijenu) 

U cijenu uključeno:

- Edukacija

- Smještaj za polaznike

- Ručak u danima edukacije

- Chef instruktori

- Nastavni materijali

- Pregača

- Priznanje

 

Za dodatne informacije obratite se na info@kulinst.com

Vidimo se u Kul IN-u! 

KUL_IN_Prijavnica_Azijska_Kuhinja