Kul IN Connect - 1.10.2022.

 

Kul IN organizira projekt Kul IN Connect-u 1.10.2022. kad će s gostima organizirati proslavu 11 godina Kul IN-a i 10 godina suradnje s talijanskom školom ALMA.

Kul IN Connect je projekt koji okuplja polaznike, alumnije, partnere, suradnike i prijatelje Kulinarskog Instituta Kul IN s ciljem povezivanja predstavnika i ostalih dionika ugostiteljstva i turizma.

Ove godine održat će se 1. listopada u Kul IN-u (Capraška ulica 12, 44010 Sisak). Ova godina je posebna jer slavimo deset godina uspješne suradnje s talijanskom školoma ALMA La Scuola Internazionale Di Cucina Italiana i jedanaest godina od osnutka Kul IN-a.

Što smo pripremili?

U sklopu Kul IN Connecta, pripremili smo za vas cooking show kojeg će voditi chefovi talijanskog restorana s dvije Michelin zvjezdice – Agli Amici u vlasništvu obitelji Scarello.

Svoju uspješnu kulinarsko-poslovnu priču obitelj Scarello proširila je i na Hrvatsku 2021. godine otvaranjem restorana Agli Amici Rovinj, koji je u manje od godinu dana dobio svoju Michelin zvijezdicu.

Nakon kuhanja sa chefovima iz Agli Amici na redu je druženje uz vino i craft pivo. Tijekom dana će se održati i predstavljanje gostiju i Kul IN-a te Dan karijera za alumnije i hotele. Dan zaokružujemo večerom i glazbom.

 

Veselimo se vidjeti vas ponovno u Kul IN-u na adresi: Capraška ulica 12, 44010 Sisak.