Predavači

Zdravko Perić

Kulinarstvo je profesija koja pruža veliko zadovoljstvo onima koji u hrani vide ljepotu uveseljavanja, dijeljenja i male životne umjetnosti.
Pročitaj više

Marko Hernaut

Za učenje vještina i izvrsnosti u kuharstvu potrebno je prije svega jako puno strpljenja, volje i naravno upornosti. Tijekom nastave učenike se prvo trudim dobro naučiti tehničke temelje i vještine kuharstva, a nakon toga otvaramo prostor i za kreativnost.
Pročitaj više

Ivan Plantak

Gastronomija je i naizgled neizdrživo teška i neopisivo privlačna, svakodnevno odricanje i svakodnevno učenje. Mogučnost da u isto vrijeme možeš biti inovativan, kreativan i kvlitetan u tome što radiš a opet omogućiti ljudima najosnovnije stvari u životu, nahraniti ih i učiniti sretne, je beneficija koja se ne može pronaći u puno drugih profesija.
Pročitaj više

Marija Sadak

„Engleski je lingua franca današnjice te je neizostavan u multikulturalnom i raznovrsnom svijetu gastronomije. Učenje engleskog, kao i gastronomija, omogućuje upoznavanje različitih kultura, ljudi i tradicija. Cilj mi je pomoći polaznicima da steknu jezične kompetencije kako bi u potpunosti iskoristili svoj potencijal i kulinarske vještine naučene u Kul IN-u te ostvarili svoj san o uspjehu u svijetu gastronomije.”
Pročitaj više
Prethodna 1 2