Alumni

Ivonina Michelin priča iz Genove

Porazgovarali smo s našom alumnom i jednom od chefova u Michelin restoranu iz Genove The Cook, Ivonom Jerković. Otkrila nam je kako izgleda radni dan u Michelin restoranu, kako se snašla u novim vodama i što ju motivira na profesionalnom putu.
Pročitaj više

Japanska filozofija sushija u Kul IN-u

Nakon programa Kulinarstva i stažiranja Marin se odlučio specijalizirati za pripremu sushija u Tokyo Sushi Academy. Sad je postao naš gostujući predavač za temu pripreme sushija za polaznike Kulinarstva i goste. Uhvatili priliku i poslali mu par pitanja.
Pročitaj više

Vrhunsko restoransko slastičarstvo uz Martinu Marton

Veselimo se upoznati vas s Martinom Marton, uspješnom slastičarkom koja se u nešto više od godinu dana od završetka programa uspjela okušati u najvažnijim vrstama profesionalnih kuhinja. Radila je u slastičarnici u hotelu, ali skrasila se kao slastičar u vrhunskom restoranu Plavi Podrum.
Pročitaj više

Kul IN Alumni u Švedskoj

Kul IN alumni programa Kulinarstva Ivan Marinović danas profesionalne snove ostvaruje kao chef u Švedskoj i napreduje iz mjeseca u mjesec. Teško je i pomisliti da je njegova karijera skoro otišla u drugom smjeru nakon srednje škole. Upoznajte Ivana dok je bio Kul IN polaznik i danas kad je chef u usponu i saznajte kako izgleda rad u internacionalnom okruženju, kako Ivan napreduje kroz hijerarhiju u kuhinji te kako su izgledali njegovi počeci u Kul IN-u.
Pročitaj više