Alumni

Vrhunsko restoransko slastičarstvo uz Martinu Marton

Veselimo se upoznati vas s Martinom Marton, uspješnom slastičarkom koja se u nešto više od godinu dana od završetka programa uspjela okušati u najvažnijim vrstama profesionalnih kuhinja. Radila je u slastičarnici u hotelu, ali skrasila se kao slastičar u vrhunskom restoranu Plavi Podrum.
Pročitaj više

Kul IN Alumni u Švedskoj

Kul IN alumni programa Kulinarstva Ivan Marinović danas profesionalne snove ostvaruje kao chef u Švedskoj i napreduje iz mjeseca u mjesec. Teško je i pomisliti da je njegova karijera skoro otišla u drugom smjeru nakon srednje škole. Upoznajte Ivana dok je bio Kul IN polaznik i danas kad je chef u usponu i saznajte kako izgleda rad u internacionalnom okruženju, kako Ivan napreduje kroz hijerarhiju u kuhinji te kako su izgledali njegovi počeci u Kul IN-u.
Pročitaj više

Buduća slastičarska enciklopedija

Sanja Belac mlada je i poduzetna slastičarka koja je odrasla u obiteljskom restoranu pripremajući slastice, a svoje je znanje ovjerila upravo u Kul IN-u kad je upisala program Profesionalni slastičar. Najbolje je svoje ambicije opisala sama kad je rekla da želi postati kao slastičarska enciklopedija.
Pročitaj više