Alumni

Buduća slastičarska enciklopedija

Sanja Belac mlada je i poduzetna slastičarka koja je odrasla u obiteljskom restoranu pripremajući slastice, a svoje je znanje ovjerila upravo u Kul IN-u kad je upisala program Profesionalni slastičar. Najbolje je svoje ambicije opisala sama kad je rekla da želi postati kao slastičarska enciklopedija.
Pročitaj više

Nakon školovanja - Prvo, pa Michelin!

Lucian Martinis odlučio je nastaviti školovanje nakon srednje škole i upisao program Kulinarski management usprkos mnogim preprekama koje je prošla godina stavila pred gastro industriju. Odlučnost se isplatila te je Lucian netom po završetku programa pronašao svoje mjesto u prestižnom Michelin restoranu Boškinac.
Pročitaj više

Kako do stažiranja iz snova?

Bivša polaznica Kul IN-a Anastasiya Korol svoj san o stažiranju ostvarila je usprkos svim preprekama koje su joj se našle na putu ove godine. Danas ima viziju i na jasnom je putu da ostvari svoj puni potencijal, razvije kreativnost i postane slastičar svojih snova. Pročitajte cijeli intervju, inspirirat će vas da ustrajete i kad ste miljama daleko od cilja.
Pročitaj više

Karijera nakon Kul IN-a

Sylvia je nakon Kul IN-a doista ostvarila internacionalnu karijeru i uspješno se uklopila u profesionalne kuhinje na tri različita kontinenta, a skrasila se u svojoj! Otvorila je vlastiti mali restoran i primijenila ono što je naučila u Kul IN-u i po cijelome svijetu. Pročitajte intervju i pratite Sylviju od Kul IN-a preko Engleske, Francuske, Kanade i sve do Australije.
Pročitaj više