Alumni

Profesionalna kuhinja kao novi ured

Nakon što je saznao za Kul IN, iskoristio je priliku da promijeni karijeru i ostvari svoj cilj da postane kuhar. Nakon programa nastavio je školovanje u našoj partner školi BHMS, radio u jednom od najboljih hotela na svijetu, a sada je vrijeme da se osvrnemo na vrijeme koje je proveo na programima. Upoznajmo Dina!
Pročitaj više

Ivonina Michelin priča iz Genove

Porazgovarali smo s našom alumnom i jednom od chefova u Michelin restoranu iz Genove The Cook, Ivonom Jerković. Otkrila nam je kako izgleda radni dan u Michelin restoranu, kako se snašla u novim vodama i što ju motivira na profesionalnom putu.
Pročitaj više

Japanska filozofija sushija u Kul IN-u

Nakon programa Kulinarstva i stažiranja Marin se odlučio specijalizirati za pripremu sushija u Tokyo Sushi Academy. Sad je postao naš gostujući predavač za temu pripreme sushija za polaznike Kulinarstva i goste. Uhvatili priliku i poslali mu par pitanja.
Pročitaj više

Vrhunsko restoransko slastičarstvo uz Martinu Marton

Veselimo se upoznati vas s Martinom Marton, uspješnom slastičarkom koja se u nešto više od godinu dana od završetka programa uspjela okušati u najvažnijim vrstama profesionalnih kuhinja. Radila je u slastičarnici u hotelu, ali skrasila se kao slastičar u vrhunskom restoranu Plavi Podrum.
Pročitaj više