Alumni

Putovanje iz Brisbanea otkrilo mi je profesionalno slastičarstvo

“Po završetku programa slastičarstva u Kul IN-u počela sam graditi ideju o vlastitoj kompaniji u sklopu koje bi pripremala dekorativne torte, sitne catering slastice i kolače. Na moju veliku sreću za početak sam imala priliku vježbati u profesionalnoj kuhinji obiteljskog caffe bara, što je doista velika pomoć za svakog početnika.”
Pročitaj više

Talijanski Jedi

U internacionalnu ekipu restorana primljen je i Vedran koji nakon pet mjeseci stažiranja i završenih ispita dobiva ponudu da ostane raditi. Vedran je danas desna ruka chefu kuhinje, radi puno, planira još više, a riba mu je postala prava specijalnost. Kako mu je najvažnije iskustvo, ne opterećuje se Michelinovim zvjezdicama...
Pročitaj više

Koji će restoran odabrati?

Mladi talentirani Ilija Jukas - između prava i kulinarstva, odabrao kuhinju. Međutim nije niti slutio kad je upisao Kulinarski Institut Kul IN da će ga daljnje školovanje uputiti do Michelinovih zvijezda.
Pročitaj više

Alumni

Kako je biti školovani kuhar i tražiti pravi posao, onaj koji nadahnjuje, pruža mogućnost napredovanja, učenja te daje jedan dodatni smisao, donosimo vam u tri priče, od tri polaznika programa Profesionalni kuhar talijanske kuhinje, koji su nakon međunarodnog iskustva školovanja vrlo brzo zakoračili tu novu stepenicu života i danas svega par mjeseci poslije, nakon diplome mogu se pohvaliti da rade u izuzetnim restoranima gdje imaju priliku pokazati sva svoja znanja i talente.
Pročitaj više

Alumni: Dragoslav Bjelajac

“Radio sam svašta u životu, ali ovo me najviše veseli. Odlučio sam se za ovaj poziv iz ljubavi. Ja nisam dugo u ovome poslu, počeo sam raditi nakon školovanja, ali nadam se da me čeka duga karijera.”
Pročitaj više
Prethodna 1 2