Alumni

U potrazi za talijanskom kuhinjom

„Upisao sam ALMA-u jer želim da basic osnove talijanske gastronomije koje ću tamo naučiti budu smjernica za cijeli ostatak moje karijere. Mislim da će to biti jedna velika prekretnica u mom životu.“
Pročitaj više

Profesionalno slastičarstvo na francuski način

„Vrlo brzo sam dobila potpunu slobodu po pitanju rada i već nakon trećeg tjedna sve slastice sam počela kreirati samostalno. Jako sam sretna što su mi pružili tu priliku. Usudila bi se reći da sam puno napredovala, osjećaj rada u profesionalnoj kuhinji definitivno mi više nije stran.“
Pročitaj više

Svaki dan odrastam i napredujem

„Nakon stažiranja idem u Borgo Santo Pietro De Luxe Resort, gdje sam dobio ponudu za posao kao chef de partie. A u listopadu, kada resort više neće raditi, idem na stažiranje u Norvešku u Maaemo na dva mjeseca. Trenutno sam fasciniran nordijskom kuhinjom, i želim ju što više upoznati i doživjeti.“
Pročitaj više