Alumni

Kulinarske priče iz Australije

Međunarodni tim alumnia profesionalnim je uspjesima počeo slagati zanimljive kulinarske priče u cijelome svijetu. Dio tih priča donosimo vam iz Australije, gdje su naši polaznici iz Sydneya, Brisbanea i Pertha svoja znanja vrlo brzo pretvorili u vlastite poduzetničke pothvate, a neki su ostali raditi u Europi u Michelinovim restoranima. Pročitajte više...
Pročitaj više

Putovanje iz Brisbanea otkrilo mi je profesionalno slastičarstvo

“Po završetku programa slastičarstva u Kul IN-u počela sam graditi ideju o vlastitoj kompaniji u sklopu koje bi pripremala dekorativne torte, sitne catering slastice i kolače. Na moju veliku sreću za početak sam imala priliku vježbati u profesionalnoj kuhinji obiteljskog caffe bara, što je doista velika pomoć za svakog početnika.”
Pročitaj više

Talijanski Jedi

U internacionalnu ekipu restorana primljen je i Vedran koji nakon pet mjeseci stažiranja i završenih ispita dobiva ponudu da ostane raditi. Vedran je danas desna ruka chefu kuhinje, radi puno, planira još više, a riba mu je postala prava specijalnost. Kako mu je najvažnije iskustvo, ne opterećuje se Michelinovim zvjezdicama...
Pročitaj više

Koji će restoran odabrati?

Mladi talentirani Ilija Jukas - između prava i kulinarstva, odabrao kuhinju. Međutim nije niti slutio kad je upisao Kulinarski Institut Kul IN da će ga daljnje školovanje uputiti do Michelinovih zvijezda.
Pročitaj više

Alumni

Kako je biti školovani kuhar i tražiti pravi posao, onaj koji nadahnjuje, pruža mogućnost napredovanja, učenja te daje jedan dodatni smisao, donosimo vam u tri priče, od tri polaznika programa Profesionalni kuhar talijanske kuhinje, koji su nakon međunarodnog iskustva školovanja vrlo brzo zakoračili tu novu stepenicu života i danas svega par mjeseci poslije, nakon diplome mogu se pohvaliti da rade u izuzetnim restoranima gdje imaju priliku pokazati sva svoja znanja i talente.
Pročitaj više