Alumni

Koji će restoran odabrati?

Mladi talentirani Ilija Jukas - između prava i kulinarstva, odabrao kuhinju. Međutim nije niti slutio kad je upisao Kulinarski Institut Kul IN da će ga daljnje školovanje uputiti do Michelinovih zvijezda.
Pročitaj više

Alumni

Kako je biti školovani kuhar i tražiti pravi posao, onaj koji nadahnjuje, pruža mogućnost napredovanja, učenja te daje jedan dodatni smisao, donosimo vam u tri priče, od tri polaznika programa Profesionalni kuhar talijanske kuhinje, koji su nakon međunarodnog iskustva školovanja vrlo brzo zakoračili tu novu stepenicu života i danas svega par mjeseci poslije, nakon diplome mogu se pohvaliti da rade u izuzetnim restoranima gdje imaju priliku pokazati sva svoja znanja i talente.
Pročitaj više

Alumni: Dragoslav Bjelajac

“Radio sam svašta u životu, ali ovo me najviše veseli. Odlučio sam se za ovaj poziv iz ljubavi. Ja nisam dugo u ovome poslu, počeo sam raditi nakon školovanja, ali nadam se da me čeka duga karijera.”
Pročitaj više

Alumni: Goran Golub

“Još sam se u djetinjstvu volio igrati s hranom i uvijek sam smetao mami i baki u kuhinji. Srednja škola za kuhara mi je nakon osnovne škola djelovala kao dobar nastavak školovanja. Iako srednja škola ne mora označiti vaš konačni izbor zanimanja, meni je drago da sam još u ranim godinama odlučio koja me profesija zanima tako da sam danas već sa 20 godina završio dodatne edukacije, imam već nešto radnog staža u restoranima iza sebe i to većinom u inozemstvu. Mislim da je dobro da mladi što prije imaju jasnu sliku što žele raditi, jer onda se lako usmjeriti profesionalno.”
Pročitaj više