Studenti

Fuzija kulinarstva i marketinga

Uspjeh dolazi u puno oblika i lica, nekad kao odvažnost da okrenemo stranicu. Naša alumna Vildana Karalić-Avdić iza sebe ima 10 godina uspjeha u marketingu, ali bila je spremna napraviti potpuni zaokret u karijeri i posvetiti se kulinarstvu. Veselimo se pratiti ju i dalje, a dotad čitamo intervju!
Pročitaj više

Kulinarski zaokret iz srca Sarajeva

Nova kulinarska priča odvela nas je u Sarajevo...barem duhom. Porazgovarali smo s našim polaznikom, sad već alumnijem, Muhamedom Ajdinovićem koji nam je predstavio aščinicu kao fenomen, upoznao nas sa svojim obiteljskim poslom i podijelio s nama dojmove s programa i planove za budućnost!
Pročitaj više

Upoznajte grupu iz Estonije

Ove i prošle godine ugostili smo grupe polaznika kulinarstva iz Estonije. Nakon edukacije u Kul IN-u organizirali smo i program stažiranja u partnerstvu s hotelom Le Meridien Lav u Splitu, a ove smo godine na listu partnera dodali i restorane Starac i more i Bronzin. Porazgovarali smo s nekima od polaznika i podijelili su s nama svoje mišljenje o programu i otkrili nam zašto su se odlučili školovati u Hrvatskoj.
Pročitaj više

Slastičarstvo se dogodilo odjednom

Jedan od naših najnovijih alumnija, Kristof Bardos, slastičarstvo je otkrio slučajno, tijekom lockdowna, dok danas ima velike planove. Kristof dolazi iz Rumunjske, ali živi na Islandu i s nama je podijelio zašto je odlučio doći na školovanje u Hrvatsku, a raspravili smo i zanimljivosti o vremenu provedenom u Kul IN-u, završnim ispitima i slasticama koje voli pripremati.
Pročitaj više