Studenti

Projekt - Otvaranje restorana u Bavarskoj

Otvaram vrlo mali i ugodan fine dining restoran, a kasnije se nadamo da ćemo raditi i catering za vjenčanja u njemačkim dvorcima. Program mi je dao bolju predstavu o tome što znači raditi u profesionalnoj kuhinji. Također sam naučio i upoznao se sa sastavljanjem jelovnika. Znam koliko truda treba uložiti u sastavljanje dobrog jelovnika.
Pročitaj više

Nakon Danske i Novog Zelanda slastičarstvo me dovelo u Hrvatsku

Trebala mi je stručna obuka jer sam do sada sve sama radila i nisam imala sveobuhvatno razumijevanje slastičarstva. Željela sam svladati osnovne tehnike, koje su temelj slastičarstva, i dobiti cjelovitu sliku struke. U Kul IN-u sam se prvi put susrela s profesionalnom opremom. Bila sam tako uzbuđena kad sam vidjela svoju radnu stanicu i pećnicu! Igrala sam se sa zanimljivim sastojcima, počela sam raditi s vanilijom i još mnogo toga. Moja očekivanja su ispunjena po tom pitanju, također je lijepo imati certifikat u svom životopisu.
Pročitaj više