Studenti

Od ljubavi prema kolačima do Budi Foodie stipendistice

Alumna Marina voljela je peći kolače odmalena, ali se profesionalno okrenula slastičarstvu po završetku srednje škole kada je upisala program Profesionalni slastičar. Iza nje je užurbanih i inspirativnih par godina, a najbolje je tek pred njom - nakon što je završila program i odradila staž, njena karijera pravocrtno kreće uzlaznom putanjom. Marina je jedno vrijeme radila u poznatoj zagrebačkoj slastičarnici Vis a Vis by Vincek, a dobitnica je i stipendije koju dodjeljuje zaklada Budi Foodie te je sudjelovala na prestižnom gastronomskom kongersu Chef's Stage i bila jedna od pobjednica natjecateljskog dijela.
Pročitaj više

U potrazi za talijanskom kuhinjom

„Upisao sam ALMA-u jer želim da basic osnove talijanske gastronomije koje ću tamo naučiti budu smjernica za cijeli ostatak moje karijere. Mislim da će to biti jedna velika prekretnica u mom životu.“
Pročitaj više