Studenti

Potraga za pravom slastičarskom školom

"Kul IN je smješten u malome gradu što vam omogućuje da se stvarno koncentrirate na izradu slastica. Cijeli tim Kul IN-a je jako drag i pun podrške, zabavno je te vam se doista instruktori individualno posvećuju. Nije kao u mnogim drugim školama u kojima morate raditi u parovima ili grupama te nemate često priliku raditi sami i proći kroz cijeli proces pripreme slastica. Ovdje smo imali priliku pripremati sve sami, kao i raditi vlastite pogreške."
Pročitaj više

Od IT-a do profesionalnog kulinarstva

“Privatni i profesionalni život u potpunosti su mi se razlikovali. Slobodno vrijeme koristio sam samo za istraživanje novih restorana i barova u Sydneyu, sve u želji da isprobam što više novih okusa i kombinacija. Stalno sam kuhao doma za prijatelje, uživao u eksperimentiranju, probavanju novih namirnica i začina, a onda sam u jednom momentu shvatio da cijelo svoje slobodno vrijeme i zaradu trošim jedino i samo na hranu i putovanje.”
Pročitaj više

Putovanje iz Brisbanea otkrilo mi je profesionalno slastičarstvo

“Po završetku programa slastičarstva u Kul IN-u počela sam graditi ideju o vlastitoj kompaniji u sklopu koje bi pripremala dekorativne torte, sitne catering slastice i kolače. Na moju veliku sreću za početak sam imala priliku vježbati u profesionalnoj kuhinji obiteljskog caffe bara, što je doista velika pomoć za svakog početnika.”
Pročitaj više

Upisi u programe

Ako je školovanje u kulinarstvu na listi tvojih prioriteta, iskoristi ovu zimu i pridruži se Kul IN-ovoj međunarodnoj mreži polaznika! Upisi za programe u listopadu traju do 3. rujna!
Pročitaj više

Dva mjeseca koja ću pamtiti zauvijek

„Kad sam stigao u Kul IN, prepao sam se. Bio je to moj prvi odlazak od kuće te sam bio svjestan da se moram brinuti sam za sebe. Naučio sam da sam puno izdržljiviji nego što sam mislio. Bilo mi je ekstra. Naučio sam u dva mjeseca što ne bi naučio u nekoliko godina.“
Pročitaj više