Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznajte više ovdje.
  • O nama
    • O nama
    • Međunarodna suradnja
    • Virtualni obilazak
        Kulinarski Institut Kul IN Kulinarski programi Smještaj
    • Partneri
    • Kontakt
  • Program
    • Kul IN programi
        Kulinarstvo Napredni program kulinarstva Profesionalni slastičar Profesionalni kuhar talijanske kuhinje Profesionalni slastičar talijanskih slastica Kulinarski management Profesionalni kuhar za catering i buffet
    • Vinska škola Kul IN
        Radionica craft brewinga - 12.12.2020. O nama Vinski program Vinski tečajevi Jednodnevne radionice
    • Kulinarsko učilište
        Usavršavanje iz područja catering i buffet
    • Zdravo slastičarstvo – bezglutenske, veganske i sirove slastice
        Zdravo slastičarstvo – bezglutenske, veganske i sirove slastice
    • Tjedni tečaj slastičarstva
    • Tečajevi pekarstva
        Tečaj artisan pekarstva
    • Ljetni tečajevi
        Tečaj tradicionalne hrvatske kuhinje Vinski program Tjedni tečaj slastičarstva
    • Tečajevi na zahtjev
        Tečajevi na zahtjev
    • Kul IN strani jezici
        Specijalizirani tečajevi jezika za kulinarstvo
  • Novosti
    • Vijesti
    • Događanja
    • Kalendar
  • Za studente
    • Voditelj edukacije
    • Predavači
        Zdravko Perić Sanja Sajko Morana Mijač Marko Hernaut Maja Mladinov Lovro Miklaužić Marija Sadak Nikolina Dobranić
    • Školarina i načini plaćanja
    • Smještaj
    • Najčešća pitanja
    • Studenti
        Sveobuhvatno znanje u 2 mjeseca Ambiciozni mladi slastičari u potrazi za novim znanjima Peru, Francuska, Hrvatska – Slastičarstvo bez granica Vrhunsko kulinarstvo na organski način Kako je biti chef na jahti? Znanjem iz Hrvatske do karijere u Teksasu Projekt - Otvaranje restorana u Bavarskoj Fusion agroturizma i visokog kulinarstva Nakon Danske i Novog Zelanda slastičarstvo me dovelo u Hrvatsku Želim pripremati "bakine kolače" – Priča mlade slastičarke Kulinarstvo s planom Edukacija i karijera odmah nakon mature Kako hobi pretvoriti u profesiju? Postani najbolja kulinarska verzija sebe Od ljubavi prema kolačima do Budi Foodie stipendistice Put oko svijeta doveo me do Kul IN-a Profesionalni put za kuhara započeo sam u Hrvatskoj - priča Gleba Nekrasova iz Moskve U Meneghettiju ostvarujem snove U potrazi za talijanskom kuhinjom Karijera budućnosti Profesionalno slastičarstvo na francuski način Svaki dan odrastam i napredujem Nova generacija chefova iz istočne Europe Kreativnost kao prioritet Na listi od 65 škola, Kul IN mi je bio prvi izbor Potraga za pravom slastičarskom školom Od IT-a do profesionalnog kulinarstva Putovanje iz Brisbanea otkrilo mi je profesionalno slastičarstvo Upisi u programe Dva mjeseca koja ću pamtiti zauvijek Odabrala sam idealno zanimanje Od gastrovirginsa do vlasnika uspješnog restorana Želim gastronomijom educirati Chef Patissier s kanadskom i austrijskom adresom Kulinarstvo je čista komunikacija Kada snovi postaju stvarnost Sve je počelo tijekom studija novinarstva Gastronomija je naša prva ljubav Male kuhinje čuvaju neotkrivene talente Snivajući slatke snove Slastičarski planovi koji nisu stavljeni na čekanje
    • Alumni
        Kako do stažiranja iz snova? Karijera nakon Kul IN-a Kulinarska vizija Baranje - priča Damira Josića Korčulansko-kulinarski raj restorana Nigra Tajne Michelin slastičara Vrhunsko kulinarstvo na organski način Kulinarstvo s planom Edukacija i karijera odmah nakon mature Projekt - Otvaranje restorana u Bavarskoj Uzbudljivo putovanje - Moj put do uspjeha Od ljubavi prema kolačima do Budi Foodie stipendistice Slatka fine dining priča Eme Lušetić Chef Patissier s kanadskom i austrijskom adresom Put oko svijeta doveo me do Kul IN-a Nova generacija chefova iz istočne Europe Otvaranje vlastite slastičarnice – edukacijom do sna Školovanje je usmjerilo moj kulinarski put Pronašao sam kreativnost u Kul IN-u - uspješna priča restorana obitelji Josić Sve je počelo tijekom studija novinarstva Ostati u Hrvatskoj? Upoznajte Chefa Ville Ariston Od menadžmenta do kulinarstva Izgradio sam svoj kulinarski identitet u Kul IN-u U potrazi za talijanskom kuhinjom Profesionalno slastičarstvo na francuski način U Meneghettiju ostvarujem snove Svaki dan odrastam i napredujem Kulinarske priče iz Australije Putovanje iz Brisbanea otkrilo mi je profesionalno slastičarstvo Talijanski Jedi Koji će restoran odabrati? Alumni Alumni: Dragoslav Bjelajac Alumni: Goran Golub
    • Gostujući predavači
        Chef Andrea Ruisi Crna slavonska svinja genetsko je čudo Dim sum - disciplina života Novi okusi slastičarstva uz Roberta Bašića Podučavam profesiju, a ne recepte Sanja Sajko - priča o uspjehu Upoznajte Le Cordon Bleu slastičarku i predavačicu Elaine Young Život chefa je nevjerojatan i lud u svakom smislu Život foodieja, svjetske putnice i profesionalne kuharice – upoznaj Federicu Moore
    • Studenski kalendar
  • Galerija
  • Kontakt
  • Hr En

KulIn

  • O nama
    • O nama
    • Međunarodna suradnja
    • Virtualni obilazak
        Kulinarski Institut Kul IN Kulinarski programi Smještaj
    • Partneri
    • Kontakt
  • Program
    • Kul IN programi
        Kulinarstvo Napredni program kulinarstva Profesionalni slastičar Profesionalni kuhar talijanske kuhinje Profesionalni slastičar talijanskih slastica Kulinarski management Profesionalni kuhar za catering i buffet
    • Vinska škola Kul IN
        Radionica craft brewinga - 12.12.2020. O nama Vinski program Vinski tečajevi Jednodnevne radionice
    • Kulinarsko učilište
        Usavršavanje iz područja catering i buffet
    • Zdravo slastičarstvo – bezglutenske, veganske i sirove slastice
        Zdravo slastičarstvo – bezglutenske, veganske i sirove slastice
    • Tjedni tečaj slastičarstva
    • Tečajevi pekarstva
        Tečaj artisan pekarstva
    • Ljetni tečajevi
        Tečaj tradicionalne hrvatske kuhinje Vinski program Tjedni tečaj slastičarstva
    • Tečajevi na zahtjev
        Tečajevi na zahtjev
    • Kul IN strani jezici
        Specijalizirani tečajevi jezika za kulinarstvo
  • Novosti
    • Vijesti
    • Događanja
    • Kalendar
  • Za studente
    • Voditelj edukacije
    • Predavači
        Zdravko Perić Sanja Sajko Morana Mijač Marko Hernaut Maja Mladinov Lovro Miklaužić Marija Sadak Nikolina Dobranić
    • Školarina i načini plaćanja
    • Smještaj
    • Najčešća pitanja
    • Studenti
        Sveobuhvatno znanje u 2 mjeseca Ambiciozni mladi slastičari u potrazi za novim znanjima Peru, Francuska, Hrvatska – Slastičarstvo bez granica Vrhunsko kulinarstvo na organski način Kako je biti chef na jahti? Znanjem iz Hrvatske do karijere u Teksasu Projekt - Otvaranje restorana u Bavarskoj Fusion agroturizma i visokog kulinarstva Nakon Danske i Novog Zelanda slastičarstvo me dovelo u Hrvatsku Želim pripremati "bakine kolače" – Priča mlade slastičarke Kulinarstvo s planom Edukacija i karijera odmah nakon mature Kako hobi pretvoriti u profesiju? Postani najbolja kulinarska verzija sebe Od ljubavi prema kolačima do Budi Foodie stipendistice Put oko svijeta doveo me do Kul IN-a Profesionalni put za kuhara započeo sam u Hrvatskoj - priča Gleba Nekrasova iz Moskve U Meneghettiju ostvarujem snove U potrazi za talijanskom kuhinjom Karijera budućnosti Profesionalno slastičarstvo na francuski način Svaki dan odrastam i napredujem Nova generacija chefova iz istočne Europe Kreativnost kao prioritet Na listi od 65 škola, Kul IN mi je bio prvi izbor Potraga za pravom slastičarskom školom Od IT-a do profesionalnog kulinarstva Putovanje iz Brisbanea otkrilo mi je profesionalno slastičarstvo Upisi u programe Dva mjeseca koja ću pamtiti zauvijek Odabrala sam idealno zanimanje Od gastrovirginsa do vlasnika uspješnog restorana Želim gastronomijom educirati Chef Patissier s kanadskom i austrijskom adresom Kulinarstvo je čista komunikacija Kada snovi postaju stvarnost Sve je počelo tijekom studija novinarstva Gastronomija je naša prva ljubav Male kuhinje čuvaju neotkrivene talente Snivajući slatke snove Slastičarski planovi koji nisu stavljeni na čekanje
    • Alumni
        Kako do stažiranja iz snova? Karijera nakon Kul IN-a Kulinarska vizija Baranje - priča Damira Josića Korčulansko-kulinarski raj restorana Nigra Tajne Michelin slastičara Vrhunsko kulinarstvo na organski način Kulinarstvo s planom Edukacija i karijera odmah nakon mature Projekt - Otvaranje restorana u Bavarskoj Uzbudljivo putovanje - Moj put do uspjeha Od ljubavi prema kolačima do Budi Foodie stipendistice Slatka fine dining priča Eme Lušetić Chef Patissier s kanadskom i austrijskom adresom Put oko svijeta doveo me do Kul IN-a Nova generacija chefova iz istočne Europe Otvaranje vlastite slastičarnice – edukacijom do sna Školovanje je usmjerilo moj kulinarski put Pronašao sam kreativnost u Kul IN-u - uspješna priča restorana obitelji Josić Sve je počelo tijekom studija novinarstva Ostati u Hrvatskoj? Upoznajte Chefa Ville Ariston Od menadžmenta do kulinarstva Izgradio sam svoj kulinarski identitet u Kul IN-u U potrazi za talijanskom kuhinjom Profesionalno slastičarstvo na francuski način U Meneghettiju ostvarujem snove Svaki dan odrastam i napredujem Kulinarske priče iz Australije Putovanje iz Brisbanea otkrilo mi je profesionalno slastičarstvo Talijanski Jedi Koji će restoran odabrati? Alumni Alumni: Dragoslav Bjelajac Alumni: Goran Golub
    • Gostujući predavači
        Chef Andrea Ruisi Crna slavonska svinja genetsko je čudo Dim sum - disciplina života Novi okusi slastičarstva uz Roberta Bašića Podučavam profesiju, a ne recepte Sanja Sajko - priča o uspjehu Upoznajte Le Cordon Bleu slastičarku i predavačicu Elaine Young Život chefa je nevjerojatan i lud u svakom smislu Život foodieja, svjetske putnice i profesionalne kuharice – upoznaj Federicu Moore
    • Studenski kalendar
  • Galerija
  • Kontakt
  • Hr En
Početna > Pravila o privatnosti

Pravila o privatnosti

Pravila o privatnosti Kul IN-a

Pročitaj više

Zaštita osobnih podataka

Pročitaj više

Naši programi

  • Kulinarstvo
  • Napredni program kulinarstva
  • Profesionalni slastičar
  • Profesionalni kuhar talijanske kuhinje
  • Profesionalni slastičar talijanskih slastica
  • Kulinarski management
  • Profesionalni kuhar za catering i buffet
  • Vinski program
  • Vinski tečajevi
  • Specijalizirani tečajevi jezika za kulinarstvo
  • Jednodnevne radionice
  • Zdravo slastičarstvo – bezglutenske, veganske i sirove slastice
Prijavi se

Kontakt

KULIN d.o.o.
Capraška ulica 12 
44010 Sisak
Hrvatska

tel: +385 44 538 880
fax: +385 44 537 900
mail: info@kulinst.com

Newsletter

Prijava Odjava
Linkedin Youtube Facebook Facebook Twitter Google+

prati nas

Pravila o privatnosti Web by EuroART93