Detalji predmeta
Polaznici će uz stručno vodstvo Kul IN guest chefa Marina Martinkovića pripremit ćete sami svoj sushi i upoznati i svladati koncept sushija, osnovne rezove i vrste sushija te načine pripreme. Proći ćemo osnovne tehnike rezanja, kao i tehnike obrade namirnice, pripremu priloga i učiti o ulozi priloga, te pravilnom začinjavanju i dovršavanju jela.
Za sudjelovanje nije potrebno imati predznanje iz pripreme sushija.
Uz praktični dio, Marin će održati i predavanje o sushiju i povijesti sushija, kulturi ponašanja oko sirove ribe te razlikama između jpanskog sushija i “zapadnog” sushija. Nakon predavanja i demonstracije, svaki polaznik će uz vodstvo predavača samostalno pripremati svoj sushi na više načina.
Cijena: 300 EUR (PDV uključen u cijenu)
Kul IN je mjesto gdje se Vaša strast pretvara u uzbudljivu karijeru u čudesnom svijetu hrane, pića i slastica.
Obratite nam se s povjerenjem već danas!
Prijavite se
email: info@kulinst.com
tel: +385 44 538 880
Contact
Tel: +385 44 538 880
Fax: +385 44 537 900
E-mail: info@kulinst.com
Address
Capraška ulica 12
44010 Sisak, Croatia
Info
KULIN d.o.o.
OIB: 01377957109
MB: 02793750
IBAN: HR1424070001100042075