Tečaj pripreme sushija

Organiziramo jednodnevni Tečaj pripreme sushija. U goste nam dolazi sushi majstor Marin Martinković koji se u Japanu specijalizirao za pripremu sushija na Tokyo Sushi Academy, a danas radi u fusion restoranu Maka Maka u Split

Detalji predmeta

Polaznici će uz stručno vodstvo Kul IN guest chefa Marina Martinkovića pripremit ćete sami svoj sushi i upoznati i svladati koncept sushija, osnovne rezove i vrste sushija te načine pripreme. Proći ćemo osnovne tehnike rezanja, kao i tehnike obrade namirnice, pripremu priloga i učiti o ulozi priloga, te pravilnom začinjavanju i dovršavanju jela.

Za sudjelovanje nije potrebno imati predznanje iz pripreme sushija.

Uz praktični dio, Marin će održati i predavanje o sushiju i povijesti sushija, kulturi ponašanja oko sirove ribe te razlikama između jpanskog sushija i “zapadnog” sushija. Nakon predavanja i demonstracije, svaki polaznik će uz vodstvo predavača samostalno pripremati svoj sushi na više načina.

Cijena: 300 EUR (PDV uključen u cijenu)

Kul IN je mjesto gdje se Vaša strast pretvara u uzbudljivu karijeru u čudesnom svijetu hrane, pića i slastica.

Obratite nam se s povjerenjem već danas!