Specijalizirani tečajevi jezika za gastronomiju

Ne samo da je strani jezik koristan za svakodnevni rad u kuhinji, već se i većina standardne terminologije koja se koristi u ovoj industriji temelji na talijanskom, francuskom, engleskom ili njemačkom jeziku. U cilju jačanja kulinarskih temelja naših polaznika i pomažući im da budu konkurentniji na globalnoj restoranskoj sceni, Kul IN nudi specijalizirane tečajeve jezika za gastronomiju. Uz programe Kulinarstvo, Profesionalni slastičar, Kulinarski management i program Catering i buffet, polaznici mogu odabrati i program učenja talijanskog, francuskog, engleskog ili njemačkog jezika.

Uz učenje gramatike, vokabulara, izgovora i jezične funkcije, program se usredotočuju i na važne termine koji se koriste u kulinarstvu. Osim vježbanja stranog jezika kroz rad u predavaonici i domaće zadaće, polaznici imaju priliku primjenjivati i ono što su naučili tijekom svojih kulinarskih praktikuma. Do kraja tečaja, polaznici će biti u mogućnosti učinkovito komunicirati ili raditi u nekoj od međunarodnih kuhinja.

  • Specijalizirani talijanski jezik za kulinarstvo
  • Specijalizirani francuski za kulinarstvo
  • Specijalizirani engleski jezik za kulinarstvo
  • Specijalizirani njemački jezik za kulinarstvo

Detalji predmeta

Materijali: Kul IN osigurava materijale

Izbor jezika: talijanski, francuski, engleski, njemački

Trajanje: 2 mjeseca (54 sata)

Termin:

  • 12.11.2024. – 20.12.2024. (prvi dio) i 13.01.2024. – 21.02.2025. (drugi dio)
  • 14.01.2025. – 04.04.2025.
  • 04.03.2025. – 28.05.2025.

Cijena: 300 EUR (PDV nije uključen)

Minimalan broj polaznika po grupi je 5.

Zemlje koje imaju najširi raspon dijalekata su one u kojima i kuhanje preuzima najrazličitije oblike.

Mario Pei, talijansko-američki jezikoslovac i profesor jezika