Alumni

Behind the scenes s Markom Kadićem: Polaznik Kulinarstva i vlasnik restorana

Marko Kadić
25. srpnja 2024./by kulinweb_kuladmi

Hanino putovanje od Kul IN-a do Sous Chefa u 365 dana

Hana Čović
15. srpnja 2024./by kulinweb_kuladmi

Danijel Biro: 4 godine nakon Kul IN-a

Danijel Biro
1. srpnja 2024./by kulinweb_kuladmi

Od stažiranja do inovacije: Kulinarska pustolovina s Korčule

Josip Jakelić
5. lipnja 2024./by kulinweb_kuladmi

Kulinarska izvrsnost mladog chefa: Od Kul IN-a do najboljih bečkih kuhinja

Haris Hajdarević
28. svibnja 2024./by kulinweb_kuladmi

Japanska filozofija sushija u Kul IN-u

Marin Martinković
30. listopada 2023./by kulinweb_kuladmi

Iz Kanade u Hrvatsku

Djenane Gaspard
27. listopada 2023./by kulinweb_kuladmi

Kulinarski zaokret iz srca Sarajeva

Muhamed Ajdinović
26. listopada 2023./by kulinweb_kuladmi

Fuzija kulinarstva i marketinga

Vildana Karalić-Avdić
26. listopada 2023./by kulinweb_kuladmi

Ivonina Michelin priča iz Genove

26. listopada 2023./by kulinweb_kuladmi

Našla sam Kul IN i dva tjedna kasnije bila sam ovdje

Cristina Ramos
26. listopada 2023./by kulinweb_kuladmi

Slastičarstvo se dogodilo odjednom

Kristof Bardos
26. listopada 2023./by kulinweb_kuladmi

Buduća slastičarska enciklopedija

Sanja Belac
27. rujna 2023./by kulinweb_kuladmi

Edukacija i karijera odmah nakon mature

Frane Vlašić
27. rujna 2023./by kulinweb_kuladmi

Fusion agroturizma i visokog kulinarstva

Emina Tufo
27. rujna 2023./by kulinweb_kuladmi

Karijeru ostvarujem u Švicarskoj

Adam Rajndl
27. rujna 2023./by kulinweb_kuladmi

Korčulansko-kulinarski raj restorana Nigra

Karlo Moretti
27. rujna 2023./by kulinweb_kuladmi

Kul IN Alumni u Švedskoj

Ivan Marinović
27. rujna 2023./by kulinweb_kuladmi

Kulinarska vizija Baranje

priča Damira Josića
27. rujna 2023./by kulinweb_kuladmi

Kulinarstvo s planom

Danijel Biro
26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmi

Na listi od 65 škola, Kul IN mi je bio prvi izbor

Sylvia Wojczys
26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmi

Najbolja slastičarka na svijetu

Maša Salopek
26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmi

Nakon Danske i Novog Zelanda slastičarstvo me dovelo u Hrvatsku

Daryna Fedyceva
26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmi

Od ljubavi prema kolačima do Budi Foodie stipendistice

Marina Levak
26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmi

Postani najbolja kulinarska verzija sebe

Haris Hajdarević
26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmi

Profesionalno slastičarstvo na francuski način

Karla Kovačić
26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmi

Profesori srednjih škola na programu Kulinarstva

26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmi

Put oko svijeta doveo me do Kul IN-a

Maria Jose
26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmi

Svaki dan odrastam i napredujem

Krešimir Oblak
26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmi