Naslovna
O nama
NAŠA PRIČA
PREDAVAČI
GOSTUJUĆI PREDAVAČI
KAMPUSI
ŠKOLARINE
Programi
KULINARSTVO
SLASTIČARSTVO
CATERING I BUFFET
NASTAVAK OBRAZOVANJA – ITALIJA, ŠVICARSKA, ZAGREB
KRATKI TEČAJEVI
Novosti
ALUMNI
PRIČE
FAQ
Kontakt
Menu
Menu
Facebook
Instagram
Youtube
Alumni
Japanska filozofija sushija u Kul IN-u
Marin Martinković
30. listopada 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Iz Kanade u Hrvatsku
Djenane Gaspard
27. listopada 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Kulinarski zaokret iz srca Sarajeva
Muhamedom Ajdinović
26. listopada 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Fuzija kulinarstva i marketinga
Vildana Karalić-Avdić
26. listopada 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Ivonina Michelin priča iz Genove
26. listopada 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Našla sam Kul IN i dva tjedna kasnije bila sam ovdje
Cristina Ramos
26. listopada 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Slastičarstvo se dogodilo odjednom
Kristof Bardos
26. listopada 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Buduća slastičarska enciklopedija
Sanja Belac
27. rujna 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Edukacija i karijera odmah nakon mature
Frane Vlašić
27. rujna 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Fusion agroturizma i visokog kulinarstva
Emina Tufo
27. rujna 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Karijeru ostvarujem u Švicarskoj
Adam Rajndl
27. rujna 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Korčulansko-kulinarski raj restorana Nigra
Karlo Moretti
27. rujna 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Kul IN Alumni u Švedskoj
Ivan Marinović
27. rujna 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Kulinarska vizija Baranje
priča Damira Josića
27. rujna 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Kulinarstvo s planom
Danijel Biro
26. rujna 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Na listi od 65 škola, Kul IN mi je bio prvi izbor
Sylvia Wojczys
26. rujna 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Najbolja slastičarka na svijetu
Maša Salopek
26. rujna 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Nakon Danske i Novog Zelanda slastičarstvo me dovelo u Hrvatsku
Daryna Fedyceva
26. rujna 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Od ljubavi prema kolačima do Budi Foodie stipendistice
Marina Levak
26. rujna 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Postani najbolja kulinarska verzija sebe
Haris Hajdarević
26. rujna 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Profesionalno slastičarstvo na francuski način
Karla Kovačić
26. rujna 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Profesori srednjih škola na programu Kulinarstva
26. rujna 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Put oko svijeta doveo me do Kul IN-a
Maria Jose
26. rujna 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Svaki dan odrastam i napredujem
Krešimir Oblak
26. rujna 2023.
/
by kulinweb_kuladmi
Scroll to top