Kulinarstvo

Program Kulinarstva temelji se na svakodnevnom radu u profesionalnoj kuhinji, gdje polaznici primjenjuju i svladavaju kulinarske tehnike uz podršku Kul IN predavača. Program je namijenjen kuharima koji se žele dodatno usavršavati i osobama koje dosad nisu radile profesionalnoj kuhinji. 

80% nastave odvija se u kulinarskom praktikumu. Ostatak predavanja čini teorijsko-praktična nastava, stručni izleti i gostujuća predavanja hrvatskih i inozemnih chefova. 

Cilj programa je polaznicima pružiti ključna znanja i vještine potrebne za rad u profesijama vezanim uz kulinarstvo i omogućiti povezivanje s eminentnim kuharima i poduzetnicima. 

Po završetku programa Kul IN dodjeljuje Kul IN certifikat Profesionalni kuhar. 

Za prijavu je potrebno poslati ispunjenu prijavnicu na info@kulinst.com, a naš tim će vam se javiti povratno. 

Struktura nastave

3 mjeseca

Pon-Pet

Kulinarski praktikum

5h dnevno

Teorijsko-praktična predavanja

Stručni izleti

Kulinarski praktikumi

  • Higijena hrane, zaštita na radu, povijest gastronomije 
  • Osnovne tehnike rezanja 
  • Tehnike termičke obrade namirnica 
  • Umaci i juhe 
  • Tehnike obrade mesa (crveno meso, perad, divljač)  
  • Tehnike obrade ribe i morskih plodova 
  • Povrće i vegetarijanska prehrana  
  • Priprema talijanske pizze 
  • Tjestenina i rižoto 
  • Deserti 

Teorijsko-praktična predavanja

Trajanje programa: 3 mjeseca

Termini izvođenja nastave:

  • 12.11.2024. – 20.12.2024. (prvi dio) i 13.01.2024. – 21.02.2025. (drugi dio)
  • 14.01.2025. – 04.04.2025.
  • 04.03.2025. – 28.05.2025.
  • 11.11.2025. – 19.12.2025. (prvi dio) i 12.01.2026. – 24.02.2026. (drugi dio)
  • 13.01.2026. – 03.04.2026.
  • 03.03.2026. – 27.05.2026.

Cijena programa: 9.250,00 EUR*, PDV je uključen u cijenu.

Upisi za sve termine su otvoreni!

*Za first minute polaznike nudimo kupon u iznosu od 1.200,00 EUR. Kako bi ste ostvarili ovu pogodnost, potrebno je upisati i uplatiti puni iznos željenog programa dva mjeseca prije početka školovanja.

Navedena cijena uključuje

  • Cjelokupan program Kulinarstva
  • Smještaj u mjestu odvijanja nastave (Sisak)
  • Ručak od ponedjeljka do petka  (Sisak)
  • Prijevoz tijekom terenske nastave i izleta
  • Nastavni materijal (digitalna literatura)
  • Uniforme