fbpx

Kokteli

Kako primijeniti kulinarske tehnike u pripremi originalnih koktela?

Kako izgleda radionica?

U teorijskom dijelu razgovarat ćemo o trendovima i koktel kulturi u Hrvatskoj i svijetu, naučiti što čini ozbiljni restoranski koktel. Brzo se prebacujemo na praktični dio gdje ćemo pripremati klasične koktele koji su već više od 100 godina nezaobilazna stavka na svakoj dobroj restorantskoj karti. Uparivat ćemo koktele i hranu, pripremati složene kokteli i koristitinaprednije (kulinarske) tehnike.

Nakon praktičnog dijela slijedi druženje uz interaktivni Q&A tijekom kojeg će polaznici naučiti napraviti svoj koktel.

Upoznaj predavača

Marko Pećnik je prije gotovo deset godina svoju ljubav prema koktelima pretvorio u karijeru. Danas je glavni predavač za tehnike izrade koktela na Art of Bar Academy u Zagrebu i svojim vizionarskim pristupom kulturi koktela unaprjeđuje koktel karte raznih restorana i educira nove ambiciozne barmene.

Trajanje tečaja: 5 sati

Cijena tečaja: 250,00 Eura (PDV je uključen u cijenu)

Termin održavanja: 17.3.2025.

Navedena cijena uključuje:

  • Cjelokupan tečaj
  • Ručak u Kul IN-u
  • Nastavni materijal
  • Kul IN torba

Kul IN je mjesto gdje se Vaša strast pretvara u uzbudljivu karijeru u čudesnom svijetu hrane, pića i slastica.

Obratite nam se s povjerenjem već danas!